17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Copacul de Cafea te provoacă la o plimbare cu bicicleta, în jurul lacului Colibița! E pregătită și o surpriză!

Provocările se țin lanț în acest sfârșit de săptămână. De această dată, Copacul de Cafea a gândit încă un mod inedit de a pune în evidență frumusețile județului Bistrița-Năsăud. Planul este făcut de ei! Noi trebuie doar să ne luăm bicicletele și sticlele cu apă și să plecăm la o tură în jurul lacului Colibița! La final, participanții vor avea parte de o surpriză!

Duminică are loc cea de-a 8-a ediție „Tura cu copaci” organizată la Colibița. Aceasta este organizată de Copacul de Cafea și Primăria Municipiului Bistrița. Traseul, turul lacului Colibița, are aproximativ 40 de km, cu 1.100 m diferență de nivel. Este un traseu cu dificultate ridicată, iar organizatorii anunță că vor fi porțiuni în care bicicleta trebuie „cărată’’ la deal sau la vale. Timpul estimat este de 6-7 ore.

„Tura cu copaci de Mountainbike” este un traseu creat pentru toți cei care doresc să se relaxeze într-un mod sănătos.

Pe traseu se pleacă duminică dimineața, la ora 08:45, din gara Bistrița Bârgăului. Acolo se poate ajunge cu mașina personală sau cu trenul care pleacă la ora 07:30 din gara Bistrița.

Organizatorii spun că ar fi ideal ca participanții să aibă la ei apă. Sticlele goale vor putea fi alimentate de la cele 3 izvoare existente pe traseu. De asemenea, două-trei batoane de cereale, sau altceva de mâncat rapid, nu strică!

Pentru că ziua nu se poate finaliza fără o surpriză, organizatorii oferă, la sfârșitul traseului un preparat la CEAUN, la o casă din Bistrița Bârgăului.

După ce se savurează preparatul la ceaun, participanții pot pleca acasă. Cu mașinile personale sau cu trenul. Acesta pornește spre Bistrița la ora 17:14 din gara Bistrița Bârgăului.

Este foarte important ca prezența să fie confirmată! Astfel, cei dornici trebuie să îi sune pe Gabriel Vidican-0745932166 sau Vidican Claudiu-0752229184.

Pentru a participa trebuie să aveți neapărat cască de protecție și bicicletă MTB.

În cazul în care condițiile meteo nu o să fie de partea organizatorilor, aceștia o să renunțe la eveniment și o să îl programeze pentru o altă dată.

Momentan sunt optimiști și nu se gândesc că vremea nu ar dori să le fie un partener de încredere.

Până acum s-au înscris peste 40 de persoane.

„Nu ratați o plimbare inedită într-un una dintre cele mai frumoase zone de agrement din Bistrița-Năsăud,” spun organizatorii.

Gina Bontaș

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.