5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Copila de 12 ani care a plecat de acasă imediat după Crăciun a fost găsită, după 5 zile de căutări

Copila de 12 ani care a fugit de acasă  imediat după Crăciun a fost găsită aseară, în județul vecin. Polițiștii au preluat-o din Cluj-Napoca și au încredințat-o mamei, care o căuta încă de vineri.

Adolescenta de 12 ani a plecat de acasă, din Reteag în 27 decembrie, imediat după Crăciun. Mama copilei a alertat polițiștii abia în 30 decembrie, constatând că minora nu are de gând să se întoarcă acasă.

Polițiștii au căutat-o 3 zile până când i-au dat de urmă, aseară, în județul vecin, Cluj.

„Aseară, în jurul orei 23:30, minora de 12 ani a fost depistată în urma căutărilor desfășurate de Polițiștii din Bistrița-Năsăud, în colaborare cu cei din județul Cluj. În cursul nopții, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud a preluat-o din municipiul Cluj-Napoca, unde se afla și au încredințat-o mamei”, informează IPJ BN.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...