15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Copilul de 9 ani care a asistat la înjunghierea tatălui său va ajunge la psiholog

Direcția pentru Protecția Copilului a intervenit ieri, după ce un copil de 9 ani a asistat la înjunghierea tatălui său. Potrivit reprezentanților instituției, care au apucat deja să vorbească cu copilul, acesta este afectat și va beneficia de consiliere psihologică.

Ieri după-masă, un tânăr de 30 de ani a fost atacat cu cuțitul de soțul fostei sale neveste, cu care are un copil. Băiatul de 9 ani al cuplului, pe care bărbatul îl aducea acasă, după ce a petrecut weekendul la el, a asistat la întreaga scenă. Mai multe despre acest subiect AICI și AICI.

Direcția pentru Protecția Copilului Bistrița-Năsăud s-a sesizat ieri și a început o anchetă. Reprezentanții instituției au discutat deja atât cu băiețelul cuplului, cât și cu mama acestuia, ambii asistând la incident.

„Din primele informații pe care le avem, la noi fiind în derulare o anchetă, copilul va fi asistat de către psihologul nostru. În cadrul audierilor, deja am avut o scurtă convorbire cu copilul și cu mama acestuia și le-am oferit servicii de consiliere psihologică. În funcție de programul copilului, care este elev la o școală din Bistrița, vom vedea cum ne putem organiza programul, pentru că este categoric nevoie de consiliere psihologică și cuprinderea copilului în acest program, deoarce a asistat la o scenă care pe un adult care este străin de asemenea cazuri îl marchează, cu atât mai mult fiind membru al familiei și persoanele implicate membre ale familiei”, a declarat Teodor Sângeorzan, șef serviciu Direcția pentru Protecția Copilului.

Întrebat cum se simte copilul, Teodor Sângeorzan a precizat: „Este puțin speriat, este afectat”.

Foto: parintecuminte.ro

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: