24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO: Biciclist lovit de mașină la Han!

Un biciclist a fost accidentat de o mașină în urmă cu puțin timp în zona Han. Din primele date, acesta este conștient.

Accident de circulație chiar în sensul giratoriu de la Han – totul s-a petrecut în urmă cu câteva minute! Din primele informații, un biciclist a fost acroșat de o mașină.

Tânărul care se afla pe bicicletă venea din direcția spitalului și voia să facă stânga pe 1 Decembrie. Șoferul venea de pe strada Năsăudului și spune că nu l-a observat pe biciclistul în vârstă de 28 de ani.

Acesta s-a ales cu glezna dislocată, din primele verificări care s-au putut face la fața locului de către echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

„La accidentul de la Han s-a deplasat un echipaj SAJ BN cu medic. La fața locului au găsit un biciclist lovit de mașină, conștient, stabil hemodinamic și respirator, cu escoriații multiple și cu fractură închisă la membrul inferior drept. A fost transferat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Biciclistul nu a putut fi testat încă din cauza durerilor pe care le resimțea la momentul în care a fost preluat de echipajul medical.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...