20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FOTO: Biciclist lovit de mașină la Han!

Un biciclist a fost accidentat de o mașină în urmă cu puțin timp în zona Han. Din primele date, acesta este conștient.

Accident de circulație chiar în sensul giratoriu de la Han – totul s-a petrecut în urmă cu câteva minute! Din primele informații, un biciclist a fost acroșat de o mașină.

Tânărul care se afla pe bicicletă venea din direcția spitalului și voia să facă stânga pe 1 Decembrie. Șoferul venea de pe strada Năsăudului și spune că nu l-a observat pe biciclistul în vârstă de 28 de ani.

Acesta s-a ales cu glezna dislocată, din primele verificări care s-au putut face la fața locului de către echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

„La accidentul de la Han s-a deplasat un echipaj SAJ BN cu medic. La fața locului au găsit un biciclist lovit de mașină, conștient, stabil hemodinamic și respirator, cu escoriații multiple și cu fractură închisă la membrul inferior drept. A fost transferat la UPU Bistrița pentru mai multe investigații de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Biciclistul nu a putut fi testat încă din cauza durerilor pe care le resimțea la momentul în care a fost preluat de echipajul medical.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: