NiNa Kids, centrul educațional ideal pentru copilul tău! E altceva!

NiNa Kids, centrul educațional ideal pentru copilul tău! E altceva!

De luna viitoare, în Bistrița, vei găsi locul ideal unde copilul tău să se joace, să învețe și să se dezvolte. Un mediu curat, sănătos, plin de iubire și apreciere, pentru ca micuțul tău să se simtă ca și acasă. Nevoile micuțului tău au parte de o atenție deosebită, iar tu poți să-l urmărești chiar și de acasă sau de la birou. Centrul NiNa Kids e… altceva!

Un nou centru educațional își deschide porțile în Bistrița. Dedicat copiilor de la un an și jumătate până la șase sau șapte ani, NiNa Kids este locul ideal pentru copilul tău. Atât pentru joacă, dar mai ales pentru educație și dezvoltare intelectuală. E… altceva!

Misiunea „NiNa Kids” este de a crea un spațiu în Bistrița, unde copiii să se simtă ca acasă. Aici, totul se desfășoară  într-un mediu curat, sănătos, plin de iubire și apreciere. Este locul perfect unde copiii își petrec timpul într-un mod constructiv. Locul unde învață, prin joacă, să își exprime sentimentele și trăirile, își dezvoltă vocabularul și imaginația, socializează și leagă prietenii.

 

Cel mai important e faptul că sunt supravegheați de persoane calificate, dedicate, cu imaginație bogată și cu o mare dragoste de copii.

Și pentru că personalul NiNa Kids crede că  „Educația este cea mai puternică armă cu care poți schimba lumea”, aici există ceva în plus. Au crescut considerabil gradul de dotare cu echipamente performante, care le și permite să ofere servicii de înaltă calitate. Astfel de servicii nu sunt prezente încă pe piața din orașul Bistrița.

Avem atenție deosebită pentru nevoile micuților, bazându-ne pe profesionalism, idei inovatoare și o politică de prețuri competitive”, anunță directoarea centrului.

De ce a apărut Centrul NiNa Kids?

Odată cu venirea pe lume a copilului, timpul dedicat pentru noi înșine este din ce în ce mai puțin. Copilul este prioritatea nostră, centrul universului și pentru el primează ora mesei, ora de somn, joaca, distracția și bineînțeles sănătatea. Deși, ca părinți, ne iubim copiii, pe de altă parte ne dorim timp și pentru nevoile noastre!”, spune directoarea centrului.

Astfel, acest concept a apărut din nevoia părinților de a-și lăsa copilul cu o persoană autorizată, atunci cand au nevoie – fie că vor să iasă împreună, în doi, sau simt nevoia de socializare cu alți părinți ori cu prietenii, sau au nevoie de un time-out.

Noi oferim soluții diverse pentru timpul prețios al fiecărui părinte!”, mai spun cei de la NiNa Kids.

Ce oferă nou acest centru?

Centrul educational NiNa Kids e… ALTCEVA!

Noi venim cu un concept nou, numit „Kids Parking”, care oferă posibilitatea părinților de a-și lăsa copiii, în intervalul orar 17:00 – 22:00, într-un mediu sigur, supravegheat de o persoană responsabilă. Aici se vor face activități distractive, constructive și vor avea un timp plăcut împreună”, explică reprezentanții centrului educațional.

De asemenea, în cadrul centrului există un spațiu de joacă special amenajat pentru zilele de naștere, petreceri private sau cu tematică

Centrul oferă și program educațional tip grădiniță. Acesta este cu program scurt, de la 07:30 la 13:00 sau program prelungit, de la 07:30 la 18:00, După-masa, copiii pot participa la diferite ateliere.

Bineînțeles, părinții au și ei un loc special amenajat, de unde pot observa micuții și în același timp pot savura o cafea sau un suc. Dacă sunt la serviciu, pot să acceseze camerele de supraveghere și să mai „tragă cu ochiul” la ce le fac îngerașii.

Tarifele sunt mai mult decât decente

Pentru programul „Kids Parking”, tarifele sunt de 15 lei – o oră, 24 de lei – două ore, 37 de lei – trei ore.

„Pentru programul educațional, tip grădiniță, de la 07:30 la 13:00 taxa este de 600 lei fără masa de prânz (se plătesc 10 lei/zi în plus dacă se dorește și prânzul), de la 07:30 la 18:00 cu toate mesele incluse taxa este 880. Copiii au și două opționale: de limba germană și atelier de lucru în lut (care ajută copiii la dezvoltarea imaginației și a motricității fine, dar le oferă și o mai bună dezvoltare senzorială și exersarea răbdării) Cei care vor alege doar programul scurt au doar opționalul de germană inclus în preț, la programul lung sunt amândouă!”, explică reprezentanții centrului.

În ceea ce privește atelierele de după-masă, se oferă cursuri de limba engleză (20 lei/oră) germană (20 lei/oră), cursuri de IT (20 lei/oră), quilling (20 lei/oră), atelier senzorial (pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 luni și 2 ani jumătate, cu 25 lei/oră) sau atelier în lut, cu Bogdan Todea, la 25 lei/oră.

Vor urma și alte ateliere, în viitor.

În weekend închiriem spațiul pentru zile de naștere. Avem și aici două pachete: PACHETUL 1: cu 250 lei, este un tarif aplicat pentru un minim de 10 copii pentru 3 ore. Pachetul include aranjarea sălii și a locului de masă pentru copii, divertisment prin jocuri de societate, PlayStation, karaoke, apă/suc, fructe pentru copii, iar pentru pictură pe față este o taxă de 35 lei. Pentru fiecare copil care vine în plus, pe lângă cei 10, este o taxă de 20 lei/copil! Capacitatea sălii este de aproximativ 15 copii și 20 de părinți! PACHETUL 2: oferim aceleași lucruri ca la primul pachet, aici intrând în plus și apa + cafea pentru adulți (maxim 20). Tariful este de 350 lei/3 ore. La fel și aici, dacă sunt mai mulți copii de 10, se plătește cu 20 lei în plus pentru fiecare copil!”, au mai spus angajații NiNa Kids.

Centrul Educațional NiNa Kis își deschide porțile în luna mai. Acesta este situat în Bistrița, pe Strada Scurtă nr 2.

Pentru înscrieri, apelați cu încredere la numărul 0738/014508. Puteți afla mai multe și accesând pagina de Facebook a centrului.

ADRENALINĂ pe 4 roți de Ziua Îndrăgostiților: beți la volan, fără permis februarie 17, 2020 - Sărbătoarea „dragostei” pare să fi scos pe șosele șoferi fără permis, care au și tras la măsea înainte de a se urca la volan...
PSD, ALDE și Pro România au format un cartel electoral pentru alegerile locale din iunie februarie 17, 2020 - Radu Moldovan, Ioan Monița și Grigore Timoce au confirmat astăzi public faptul că, la alegerile locale din iunie 2020, PSD, ALDE și Pro România vor merge pe liste comune.
VIDEO: Râs, ciute și cerbi, în toată splendoarea lor, în Munții Rodnei! februarie 17, 2020 - Frumuseți de nedescris în Munții Rodnei. Și datorită camerelor de monitorizare, splendoarea poate fi admirată și de la distanță. Romsilva a făcut publice imagini cu un râs, cu ciute și cu cerbi, surprinși în peisajul de iarnă din Parcul Național.
Bistrițenii, în topul românilor care nu-și prea plătesc ratele la timp februarie 17, 2020 - Anul trecut, volumul creditelor restante a crescut cu 5% comparativ cu anul 2018. În topul românilor care nu își plătesc la timp creditele se află și bistrițenii, care sunt pe locul al III-lea.
Primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, condamnat cu suspendare! februarie 17, 2020 - Lovitură puternică primită astăzi de PNL și de primarul orașului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău. Acesta a fost condamnat cu suspendare și va pierde dreptul de a fi ales. Sentința a fost dată de Judecătoria Năsăud și nu e definitivă:
FOTO/VIDEO: Un tunel de lemn, în curtea Spitalului Județean…?! februarie 17, 2020 - În curtea Spitalului Județean va fi montat, în curând, un tunel de lemn – a anunțat astăzi managerul instituției, Gabriel Lazany. La ce va folosi neobișnuita construcție:
Spărgătorii a 16 case de vacanță, prinși de polițiștii! CE prime pedepse au primit: februarie 17, 2020 - Polițiștii au reușit să dea de urma unor spărgători de case de vacanță. În aproape 5 luni, au ”atacat” 16 cabane din zona de munte a județului. Cinci persoane au fost duse la audieri, dar numai doi tineri au ajuns în fața instanței.
PERCHEZIȚII la Negrilești: Bărbat reținut, după ce s-au găsit arme, cartușe și trofee de mistreț! februarie 17, 2020 - Un bărbat din Negrilești a fost reținut de polițiști. Asta după ce oamenii legii au descins la locuința acestuia. S-au ridicat arme, cartușe, dar și trofee de mistreț. Bărbatul a ajuns în fața judecătorilor.
NOI locuri de muncă la Modelzo, Betak, Sanovil, Cafe Noir și Stewo Plastic Năsăud! februarie 17, 2020 - Noi locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână, la Bistrița: Se caută inginer horticol, farmacist, asistent de farmacie, inspector Resurse Umane, ingineri, șoferi profesioniști, mecanici, electricieni sau arhitecți! Oferta completă, mai jos:
VIDEO: Iubirea, în varianta pură, găsită într-un cămin din Suplai! februarie 17, 2020 - E luna iubirii! Cuplurile sărbătoresc Sfântul Valentin și Dragobetele, încercând să-și dovedească dragostea pe care și-o poartă, prin cadouri sau gesturi extravagante. Iubirea pură, sinceră, care a străbătut greutățile vieții și lipsa ”zilelor speciale”, a fost găsită însă într-un cămin din Suplai! Lelea Sîiucă și badea Gheorghe Fetti au peste 55 de ani de căsătorie!
Aquabis: Fără apă rece astăzi, în Negrilești. Probleme și în Bistrița februarie 17, 2020 - Se sistează furnizarea de apă rece astăzi, 17 februarie 2020, în localitatea Negrilești – anunță Aquabis.
VIDEO – Record: Într-o localitate din Bistrița-Năsăud impozitele nu s-au majorat de 22 de ani februarie 17, 2020 - Nu doar că se poate lăuda cu zeci de milioane de lei investiți în localitate, dar se mândrește și cu faptul că a reușit să evite împovărarea locuitorilor săi. Într-o localitate din Bistrița-Năsăud impozitele nu s-au majorat de 22 de ani:
Vânătoarea aduce bani până și la Ocolul Silvic Bistrița. Cât s-a încasat anul trecut: februarie 17, 2020 - Ocolul Silvic al municipiului Bistrița face bani dintr-o pepinieră, exploatare, chirii și redevențe și chiar vânătoare. Dacă cele mai mari venituri au provenit din servicii prestate și exploatare, nici banii aduși de vânătoare nu sunt de lepădat:
FOTO/VIDEO: O vedere bună, clară și ochi odihniți, chiar și după multe ore în fața calculatorului! Cu lentilele UVTECH de la Iana Optic, fără dureri de cap! februarie 16, 2020 - Primul lucru când deschidem ochii și ultimul pe care-l vedem înainte de somn e ecranul telefonului. Chiar și slujbele ne sunt de așa natură că stăm în fața calculatoarelor cu orele. Totuși, ochii obosiți și durerile de cap pot să fie istorie! Iana Optic îți oferă ceva unic în Bistrița: lentilele inovative UVTECH, cu o protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV și lumina albastră.
FOTO/VIDEO – Drumul Romanilor: Un spectacol de excepție, cu husky siberieni și zăpadă din belșug, la Piatra Fântânele februarie 16, 2020 - O experiență unică în cel mai frumos loc de pe pământ – acolo unde se întâlnește Drumul Romanilor cu Via Transilvanica: Drumul Romanilor. „Traseul a fost foarte frumos, zăpada foarte bună și condițiile au fost excelente...!”
FOTO: Accident în Rebra. Două persoane au ajuns la spital februarie 16, 2020 - Un accident rutier a avut loc în localitatea Rebra. Într-o curbă ușoară, un tânăr șofer a acroșat un autoturism care circula din sens opus. Două persoane au ajuns la spital.
BISTRIȚA: Zeci de polițiști și jandarmi au verificat un cartier întreg, din ușă în ușă, după un apel cu un strigăt de ajutor la 112 februarie 16, 2020 - Mobilizare de forțe, ieri după-masă, în Bistrița. Autoritățile au fost puse pe jar după ce o persoană a sunat la 112 și solicita ajutor. După apel, telefonul de pe care s-a sunat a fost închis. Zeci de polițiști și jandarmi au bătut din ușă-n ușa și au numărat copiii din casele bistrițenilor.
Îți place să salvezi vieți?? Devino voluntar la Serviciul de Ambulanță! februarie 16, 2020 - Nu e timp de pierdut, nu e o joacă, nu e ușor, dar e cea mai mare satisfacție atunci când redai pe cel drag familiei! Dacă-ți place să salvezi vieți și să aduci speranță, devino voluntar la Ambulanță! 
FOTO: SUPERCOM s-a pus pe treabă! Nu le iese curățenia nici de frica amenzilor vicelui februarie 16, 2020 - Speriați de amenzile primite de la municipalitate, Supercom s-a pus, cică, pe treabă. Acum, ori nu se pricep, ori în mod intenționat fac lucru de mântuială. Curățenie să nu se zică că n-a fost făcută pe lângă containere, pubele golite pe jumătate și, un lucru clar, mizerie peste tot. Parcă niciodată Bistrița n-a fost mai murdară...
Rostul de dimineață: Se face praf și pulbere încă o clădire legendară din Bistrița februarie 16, 2020 - Se face praf și pulbere încă o clădire legendară din Bistrița… Chiar în aceste zile, sub privirile nepăsătoare care se aruncă, din când în când, de pe pasarelă, își dă obștescul sfârșit încă un mastodont industrial…
BETAK angajează! Ingineri, electricieni, sudori, șofer, lăcătuș mecanic, muncitori februarie 15, 2020 - SC BETAK SA Bistriţa, str. Industriei, nr. 4,angajează:
Vă căsătoriți? La Wedding Land găsiți tot ce aveți nevoie pentru cea mai importantă zi din viața voastră! februarie 15, 2020 - Ultimele două zile ale lunii februarie și prima zi de primăvară aduc un eveniment special pentru îndrăgostiți. Târgul de nunți ”Wedding Land” oferă cadrul perfect pentru ca cei ce au ales să-și unească destinele în 2020 să găsească tot ceea ce au nevoie pentru marea zi! De la invitații de nuntă, până la rochia și buchetul de mireasă și floarea din pieptul mirelui. 
Posturi vacante, în Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud! februarie 15, 2020 - O șansă extraordinară pentru toți elevii care vor să se implice și să-și facă vocea auzită! Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud recrutează elevi talentați pentru funcțiile vacante din noul Birou de Presă. Sunt disponibile și posturi de vicepreședinte sau director de departament!
Bărbatul internat în stare critică din cauza gripei a decedat februarie 15, 2020 - Gripa a mai luat încă o viață. La Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost înregistrat încă un deces, la un pacient internat în stare critică în cazul căruia a fost confirmat virusul gripal de tip A.
Time to Hybrid! Suzuki își extinde gama de modele hibrid și devine primul producător care comercializează doar modele hibrid 12V și 48V februarie 15, 2020 - În conformitate cu planurile de a reduce și mai mult emisiile de CO2 și de a îmbunătăți consumul de combustibil în gama sa, Suzuki Romania anunță introducerea, începând cu luna martie 2020, a trei noi versiuni hibride cu sistem de 48 V Self-Charging, care vor include și unitatea pe benzină K14D Boosterjet.
Rostul de dimineață: Iarnă ca-n povești, la o aruncătură de băț de Bistrița…! februarie 15, 2020 - La Bistrița iarna se face de râs, pedepsindu-i, parcă, pe toți cei care au așteptat-o îndelung, cu sufletul la gură… În schimb, doar câțiva kilometri mai încolo, la o aruncătură de băț de Bistrița – dimpotrivă! Iarna se desfășoară în toată splendoarea:
VIDEO Larisa Magda, minunea brunetă cu origini bistrițene care a impresionat jurații de la „Românii au talent” februarie 15, 2020 - O adolescentă de doar 15 ani originară din Bistrița a reușit să-i impresioneze pe jurații de la „Românii au talent”. Aceasta nu este la primul concurs de acest gen, participând și la „Australia`s Got Talent”, adolescent locuind în prezent cu familia în Australia.
Deputatul PMP Ionuț Simionca și-a anunțat candidatura pentru primăria Bistrița februarie 14, 2020 - „După trei ani şi jumătate de activitate politică în care i-am reprezentat cu cinste şi eficienţă pe bistriţeni în Parlamentul României, m-am hotărât să intru într-o altă bătălie politică şi cred că este momentul să-mi asum un nou proiect politic. Am hotărât să vă anunţ că voi candida la Primăria municipiului Bistriţa pentru funcţia de primar”.
Crețu: Să iau banii bistrițenilor din blocuri ca să asfaltez străzile celor ce și-au făcut case?? Ei vor ALTCEVA! februarie 14, 2020 - Ovidiu Crețu a fost criticat dur că alege să facă parcuri și locuri de distracții, în loc să asfalteze străzi. ”Să iau banii bistrițenilor de pe Independenței sau Ștefan și să le asfaltez străzile celor ce și-au făcut case la marginea orașului? Ei vor agrement și locuri unde să facă sport! Și le vreau acuma!” a replicat edilul. 
Robert Sighiartău: Începem lucrările la una dintre clădirile istorice de referință din Bistrița februarie 14, 2020 - S-a semnat contractul pentru modernizarea uneia dintre clădirile de referință ale Bistriței, a anunțat astăzi deputatul Robert Sighiartău.