NiNa Kids, centrul educațional ideal pentru copilul tău! E altceva!

NiNa Kids, centrul educațional ideal pentru copilul tău! E altceva!

De luna viitoare, în Bistrița, vei găsi locul ideal unde copilul tău să se joace, să învețe și să se dezvolte. Un mediu curat, sănătos, plin de iubire și apreciere, pentru ca micuțul tău să se simtă ca și acasă. Nevoile micuțului tău au parte de o atenție deosebită, iar tu poți să-l urmărești chiar și de acasă sau de la birou. Centrul NiNa Kids e… altceva!

Un nou centru educațional își deschide porțile în Bistrița. Dedicat copiilor de la un an și jumătate până la șase sau șapte ani, NiNa Kids este locul ideal pentru copilul tău. Atât pentru joacă, dar mai ales pentru educație și dezvoltare intelectuală. E… altceva!

Misiunea „NiNa Kids” este de a crea un spațiu în Bistrița, unde copiii să se simtă ca acasă. Aici, totul se desfășoară  într-un mediu curat, sănătos, plin de iubire și apreciere. Este locul perfect unde copiii își petrec timpul într-un mod constructiv. Locul unde învață, prin joacă, să își exprime sentimentele și trăirile, își dezvoltă vocabularul și imaginația, socializează și leagă prietenii.

 

Cel mai important e faptul că sunt supravegheați de persoane calificate, dedicate, cu imaginație bogată și cu o mare dragoste de copii.

Și pentru că personalul NiNa Kids crede că  „Educația este cea mai puternică armă cu care poți schimba lumea”, aici există ceva în plus. Au crescut considerabil gradul de dotare cu echipamente performante, care le și permite să ofere servicii de înaltă calitate. Astfel de servicii nu sunt prezente încă pe piața din orașul Bistrița.

Avem atenție deosebită pentru nevoile micuților, bazându-ne pe profesionalism, idei inovatoare și o politică de prețuri competitive”, anunță directoarea centrului.

De ce a apărut Centrul NiNa Kids?

Odată cu venirea pe lume a copilului, timpul dedicat pentru noi înșine este din ce în ce mai puțin. Copilul este prioritatea nostră, centrul universului și pentru el primează ora mesei, ora de somn, joaca, distracția și bineînțeles sănătatea. Deși, ca părinți, ne iubim copiii, pe de altă parte ne dorim timp și pentru nevoile noastre!”, spune directoarea centrului.

Astfel, acest concept a apărut din nevoia părinților de a-și lăsa copilul cu o persoană autorizată, atunci cand au nevoie – fie că vor să iasă împreună, în doi, sau simt nevoia de socializare cu alți părinți ori cu prietenii, sau au nevoie de un time-out.

Noi oferim soluții diverse pentru timpul prețios al fiecărui părinte!”, mai spun cei de la NiNa Kids.

Ce oferă nou acest centru?

Centrul educational NiNa Kids e… ALTCEVA!

Noi venim cu un concept nou, numit „Kids Parking”, care oferă posibilitatea părinților de a-și lăsa copiii, în intervalul orar 17:00 – 22:00, într-un mediu sigur, supravegheat de o persoană responsabilă. Aici se vor face activități distractive, constructive și vor avea un timp plăcut împreună”, explică reprezentanții centrului educațional.

De asemenea, în cadrul centrului există un spațiu de joacă special amenajat pentru zilele de naștere, petreceri private sau cu tematică

Centrul oferă și program educațional tip grădiniță. Acesta este cu program scurt, de la 07:30 la 13:00 sau program prelungit, de la 07:30 la 18:00, După-masa, copiii pot participa la diferite ateliere.

Bineînțeles, părinții au și ei un loc special amenajat, de unde pot observa micuții și în același timp pot savura o cafea sau un suc. Dacă sunt la serviciu, pot să acceseze camerele de supraveghere și să mai „tragă cu ochiul” la ce le fac îngerașii.

Tarifele sunt mai mult decât decente

Pentru programul „Kids Parking”, tarifele sunt de 15 lei – o oră, 24 de lei – două ore, 37 de lei – trei ore.

„Pentru programul educațional, tip grădiniță, de la 07:30 la 13:00 taxa este de 600 lei fără masa de prânz (se plătesc 10 lei/zi în plus dacă se dorește și prânzul), de la 07:30 la 18:00 cu toate mesele incluse taxa este 880. Copiii au și două opționale: de limba germană și atelier de lucru în lut (care ajută copiii la dezvoltarea imaginației și a motricității fine, dar le oferă și o mai bună dezvoltare senzorială și exersarea răbdării) Cei care vor alege doar programul scurt au doar opționalul de germană inclus în preț, la programul lung sunt amândouă!”, explică reprezentanții centrului.

În ceea ce privește atelierele de după-masă, se oferă cursuri de limba engleză (20 lei/oră) germană (20 lei/oră), cursuri de IT (20 lei/oră), quilling (20 lei/oră), atelier senzorial (pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 luni și 2 ani jumătate, cu 25 lei/oră) sau atelier în lut, cu Bogdan Todea, la 25 lei/oră.

Vor urma și alte ateliere, în viitor.

În weekend închiriem spațiul pentru zile de naștere. Avem și aici două pachete: PACHETUL 1: cu 250 lei, este un tarif aplicat pentru un minim de 10 copii pentru 3 ore. Pachetul include aranjarea sălii și a locului de masă pentru copii, divertisment prin jocuri de societate, PlayStation, karaoke, apă/suc, fructe pentru copii, iar pentru pictură pe față este o taxă de 35 lei. Pentru fiecare copil care vine în plus, pe lângă cei 10, este o taxă de 20 lei/copil! Capacitatea sălii este de aproximativ 15 copii și 20 de părinți! PACHETUL 2: oferim aceleași lucruri ca la primul pachet, aici intrând în plus și apa + cafea pentru adulți (maxim 20). Tariful este de 350 lei/3 ore. La fel și aici, dacă sunt mai mulți copii de 10, se plătește cu 20 lei în plus pentru fiecare copil!”, au mai spus angajații NiNa Kids.

Centrul Educațional NiNa Kis își deschide porțile în luna mai. Acesta este situat în Bistrița, pe Strada Scurtă nr 2.

Pentru înscrieri, apelați cu încredere la numărul 0738/014508. Puteți afla mai multe și accesând pagina de Facebook a centrului.

Turiștii vor avea în sfârșit acces la lacul de la Colibița! Zonă de promenadă iluminată și cu loc de plajă octombrie 15, 2019 - Autoritățile locale, sprijinite de cele județene, pregătesc o zonă de promenadă la Colibița, asigurând în sfârșit accesul turiștilor și bistrițenilor la lac. Aceasta se va întinde pe mai bine de 4 kilometri, va avea băncuțe și chiar și o zonă cu nisip unde se poate face plajă.
FOTO/VIDEO – Transportul elevilor la Rodna: Mămica insistă, autoritățile spun că nu se poate! octombrie 15, 2019 - O mămică din Rodna e dispusă să mute munți pentru fiul ei. Problema e legată de transportul la și de la școală. Deși instituțiile i-au spus că nu se poate, mămica insistă. Mai mult, e determinată să meargă până în pânzele albe. Urmează să ia legătura cu politicieni.
EXTRA: Se întâmplă în Bistriţa! octombrie 15, 2019 - Nu e rost de plictiseală, în zilele care urmează, la Bistriţa: ni se pregăteşte o lume fantastică, cu peisaje nocturne, legende și personaje mitice, dansuri vechi și noi! Totodată, la Centrul Cultural Dacia, se lansează o nouă publicaţie:
Rostul de dimineaţă: Niciodată toamna… Când ies fantomele la vânătoare… octombrie 15, 2019 - Niciodată toamna nu fu mai frumoasă sufletului nostru copleşit de moarte… Dar şi când ies fantomele la vânătoare… nimic nu le poate sta în cale…!
FOTO: Roșcovan, câinele bătut crunt în Târlișua, pleacă în Germania! octombrie 15, 2019 - Roșcovan, un câine de aproape trei ani, a fost bătut cu bestialitate și lăsat aproape mort. Proprietarul de drept a venit din străinătate tot într-o suflare, ca să se ocupe de el. Acum, amândoi se vor întoarce în Germania. AFLĂ starea cățelului:
Cupa Casa EMA la înot: Zeci de medalii pentru sportivii din Bistriţa! octombrie 14, 2019 - Sâmbăta aceasta a avut loc cea de-a 9-a ediție a unui eveniment devenit deja tradiţie: Cupa Casa EMA la înot, cea mai importantă competiție de natație din județul Bistrița-Năsăud!
Încă o trecere la nivel cu calea ferată cu dale elastice. Pe unde vom trece ca-n palmă: octombrie 14, 2019 - Încă o trecere la nivel cu calea ferată din Bistrița va avea dale elastice, după cea de pe Drumul Dumitrei Vechi. De dale se va ocupa Primăria Bistrița, iar de semaforizarea sa - CFR.
S-a deschis CMC Brands! Dacă iubiți blugii și hainele faine, musai să treceți pe la ei! octombrie 14, 2019 - Dacă iubiți blugii și hainele faine, musai să treceți pe la CMC Brands în Piaţa Unirii Nr. 3! Un nou magazin şi-a deschis azi larg porţile, cu o mulţime de surprize pentru toţi bistriţenii îndrăgostiţi de blugi.
WEEKEND-ul polițiștilor: Drogați și beți la volan, infractori identificați și închiși, mașini recuperate octombrie 14, 2019 - A fost un weekend plin pentru polițiștii bistrițeni. Aceștia au depistat persoane bete sau drogate la volan. Au depistat, reținut și încarcerat diferiți infractori. Au descoperit și o mașină căutată de nemți. Iar dosarele penale și amenzile au curs ca pe bandă rulantă.
Gelateria Aniela: Toamnă cu miros de lapte și scorțișoară! octombrie 14, 2019 - Toamna aceasta e ...altfel! Și-a schimbat parfumul și miroase a lapte și scorțișoară! Fierbinți și puse împreună într-o ceașcă, numai bune de savurat. Cu ceai de ghimbir sau o cafea, servite în timp ce stai la Gelateria Aniela, cuibărit într-o pătură pe terasă sau înăuntru, la căldurică! Bineînțeles le poți găsi puse și separat, în preparate calde sau reci, depinde de poftele pe care le ai.
FOTO – Dipșa: A rămas blocată în mașină, după ce s-a oprit direct în capul de pod octombrie 14, 2019 - Un accident rutier a avut loc în Dipșa. O mașină a ajuns într-un cap de pod. Șoferița a rămas blocată. A fost extrasă, transportată la spital, iar polițiștii fac verificări.
Iohannis: Războiul cu PSD nu s-a terminat. Urmează bătăliile pentru prezidențiale, locale și parlamentare octombrie 14, 2019 - Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la întrunirea liberalilor din zona Vest, că PNL şi românii sunt în război cu PSD care, din prima zi de mandat, a început ”să atace România şi pe români”.
Se caută mecanic auto, bucătar, contabil sau barman! NOI locuri de muncă, în Bistriţa! octombrie 14, 2019 - PP Auto caută pentru angajare un mecanic auto cu experienţă în reparaţii şi diagnosticare, iar Panebo Gaz angajează contabil! Se caută şi bucătari, barmani, ingineri, brutari sau conducători auto! Se oferă condiţii avantajoase de muncă şi plată!
VIDEO – Proprietarul câinilor de pe Tărpiului: Îmi asum ce s-a-ntâmplat, stau rău cu timpul, dar îi iubesc! octombrie 14, 2019 - Peste 20 de câini stau într-o curte pe strada Tărpiului. Imaginile video surprinse de vecini au oripilat internauții. Câinii se mănâncă între ei și chiar au mâncat puiuți. Proprietarul a ținut să explice că își asumă ceea ce s-a întâmplat. ”Nu am timp destul, dar îi iubesc. Îi hrănesc și mă joc cu ei jumătate de oră pe zi!” a spus acesta. VEDEȚI și declarația reprezentanților DSVSA BN, cât și a unei iubitoare de câini:
FOTO: Cel mai mare pericol pentru bistriţenii de azi… octombrie 14, 2019 - Cel mai mare pericol pentru bistriţenii de azi? „Dumnezeu ne oferă la fiecare pas semne…! Prin oamenii şi situaţiile cu care ne confruntăm şi care ar trebui să ne ajute să ne oprim locului şi să descoperim..."