14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

NiNa Kids, centrul educațional ideal pentru copilul tău! E altceva!

De luna viitoare, în Bistrița, vei găsi locul ideal unde copilul tău să se joace, să învețe și să se dezvolte. Un mediu curat, sănătos, plin de iubire și apreciere, pentru ca micuțul tău să se simtă ca și acasă. Nevoile micuțului tău au parte de o atenție deosebită, iar tu poți să-l urmărești chiar și de acasă sau de la birou. Centrul NiNa Kids e… altceva!

Un nou centru educațional își deschide porțile în Bistrița. Dedicat copiilor de la un an și jumătate până la șase sau șapte ani, NiNa Kids este locul ideal pentru copilul tău. Atât pentru joacă, dar mai ales pentru educație și dezvoltare intelectuală. E… altceva!

Misiunea „NiNa Kids” este de a crea un spațiu în Bistrița, unde copiii să se simtă ca acasă. Aici, totul se desfășoară  într-un mediu curat, sănătos, plin de iubire și apreciere. Este locul perfect unde copiii își petrec timpul într-un mod constructiv. Locul unde învață, prin joacă, să își exprime sentimentele și trăirile, își dezvoltă vocabularul și imaginația, socializează și leagă prietenii.

 

Cel mai important e faptul că sunt supravegheați de persoane calificate, dedicate, cu imaginație bogată și cu o mare dragoste de copii.

Și pentru că personalul NiNa Kids crede că  „Educația este cea mai puternică armă cu care poți schimba lumea”, aici există ceva în plus. Au crescut considerabil gradul de dotare cu echipamente performante, care le și permite să ofere servicii de înaltă calitate. Astfel de servicii nu sunt prezente încă pe piața din orașul Bistrița.

Avem atenție deosebită pentru nevoile micuților, bazându-ne pe profesionalism, idei inovatoare și o politică de prețuri competitive”, anunță directoarea centrului.

De ce a apărut Centrul NiNa Kids?

Odată cu venirea pe lume a copilului, timpul dedicat pentru noi înșine este din ce în ce mai puțin. Copilul este prioritatea nostră, centrul universului și pentru el primează ora mesei, ora de somn, joaca, distracția și bineînțeles sănătatea. Deși, ca părinți, ne iubim copiii, pe de altă parte ne dorim timp și pentru nevoile noastre!”, spune directoarea centrului.

Astfel, acest concept a apărut din nevoia părinților de a-și lăsa copilul cu o persoană autorizată, atunci cand au nevoie – fie că vor să iasă împreună, în doi, sau simt nevoia de socializare cu alți părinți ori cu prietenii, sau au nevoie de un time-out.

Noi oferim soluții diverse pentru timpul prețios al fiecărui părinte!”, mai spun cei de la NiNa Kids.

Ce oferă nou acest centru?

Centrul educational NiNa Kids e… ALTCEVA!

Noi venim cu un concept nou, numit „Kids Parking”, care oferă posibilitatea părinților de a-și lăsa copiii, în intervalul orar 17:00 – 22:00, într-un mediu sigur, supravegheat de o persoană responsabilă. Aici se vor face activități distractive, constructive și vor avea un timp plăcut împreună”, explică reprezentanții centrului educațional.

De asemenea, în cadrul centrului există un spațiu de joacă special amenajat pentru zilele de naștere, petreceri private sau cu tematică

Centrul oferă și program educațional tip grădiniță. Acesta este cu program scurt, de la 07:30 la 13:00 sau program prelungit, de la 07:30 la 18:00, După-masa, copiii pot participa la diferite ateliere.

Bineînțeles, părinții au și ei un loc special amenajat, de unde pot observa micuții și în același timp pot savura o cafea sau un suc. Dacă sunt la serviciu, pot să acceseze camerele de supraveghere și să mai „tragă cu ochiul” la ce le fac îngerașii.

Tarifele sunt mai mult decât decente

Pentru programul „Kids Parking”, tarifele sunt de 15 lei – o oră, 24 de lei – două ore, 37 de lei – trei ore.

„Pentru programul educațional, tip grădiniță, de la 07:30 la 13:00 taxa este de 600 lei fără masa de prânz (se plătesc 10 lei/zi în plus dacă se dorește și prânzul), de la 07:30 la 18:00 cu toate mesele incluse taxa este 880. Copiii au și două opționale: de limba germană și atelier de lucru în lut (care ajută copiii la dezvoltarea imaginației și a motricității fine, dar le oferă și o mai bună dezvoltare senzorială și exersarea răbdării) Cei care vor alege doar programul scurt au doar opționalul de germană inclus în preț, la programul lung sunt amândouă!”, explică reprezentanții centrului.

În ceea ce privește atelierele de după-masă, se oferă cursuri de limba engleză (20 lei/oră) germană (20 lei/oră), cursuri de IT (20 lei/oră), quilling (20 lei/oră), atelier senzorial (pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 luni și 2 ani jumătate, cu 25 lei/oră) sau atelier în lut, cu Bogdan Todea, la 25 lei/oră.

Vor urma și alte ateliere, în viitor.

În weekend închiriem spațiul pentru zile de naștere. Avem și aici două pachete: PACHETUL 1: cu 250 lei, este un tarif aplicat pentru un minim de 10 copii pentru 3 ore. Pachetul include aranjarea sălii și a locului de masă pentru copii, divertisment prin jocuri de societate, PlayStation, karaoke, apă/suc, fructe pentru copii, iar pentru pictură pe față este o taxă de 35 lei. Pentru fiecare copil care vine în plus, pe lângă cei 10, este o taxă de 20 lei/copil! Capacitatea sălii este de aproximativ 15 copii și 20 de părinți! PACHETUL 2: oferim aceleași lucruri ca la primul pachet, aici intrând în plus și apa + cafea pentru adulți (maxim 20). Tariful este de 350 lei/3 ore. La fel și aici, dacă sunt mai mulți copii de 10, se plătește cu 20 lei în plus pentru fiecare copil!”, au mai spus angajații NiNa Kids.

Centrul Educațional NiNa Kis își deschide porțile în luna mai. Acesta este situat în Bistrița, pe Strada Scurtă nr 2.

Pentru înscrieri, apelați cu încredere la numărul 0738/014508. Puteți afla mai multe și accesând pagina de Facebook a centrului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!