13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

CORONAVIRUS: O persoană infectată, 95 încarantinate, 236 izolate la domiciliu

Bistrița Năsăud a înregistrat aseară primul caz pozitiv de coronavirus. Din fericire, nu avem alte confirmări, încă. La această oră, 95 de bistrițeni se află în carantină și 236 în izolare la domiciliu. Situația e în dinamică.

Inevitabilul s-a produs, și județul nostru are primul caz confirmat de COVID 19.

Pe acest subiect puteți citi aici:

S-a confirmat primul caz de CORONAVIRUS în Bistrița-Năsăud! Bărbatul a venit din Italia

Primul caz confirmat de CORONAVIRUS e un năsăudean! Acesta a respectat regulile și s-a autoizolat

EXCLUSIV- AUDIO: CE ne transmite tânărul confirmat pozitiv cu Coronavirus

La această oră, numărul celor încarantinați rămâne la fel ca la ultima raportare, dar a crescut semnificativ numărul celor izolați la domiciliu.

Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră:
– 1 persoană confirmată cu Coronavirus
– 95 persoane în carantină și
– 236 persoane în izolare la domiciliu.
– 7 persoane care au ieșit din izolare la domiciliu.

De la ultima raportare, din dimineața zilei de 17.03, în ceea ce privește rezultatele probelor recoltate din Bistrița-Năsăud, nu s-au mai primit rezultate. La nivel național, sunt 184 cazuri confirmate cu Covid-19. Situația este în dinamică” transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Cei care vin din străinătate sau au avut contact cu persoane venite din străinătate sunt rugați să ia legătura cu autoritățile.

Puteți apela și numerele de permanență ale Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud: 0263217337 și 0263217309 – telefoanele la care cetățenii care se întorc din străinătate în județul Bistrița-Năsăud pot primi lămuriri legate de transport/izolare/carantinare, după caz” se arată în același comunicat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: