-2.6 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

EXCLUSIV- AUDIO: CE ne transmite tânărul confirmat pozitiv cu Coronavirus

Tânărul depistat pozitiv cu COVID -19 a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj. Acesta a ținut să informeze că a fost responsabil. Mai mult, a dat câteva informații despre starea sa. ASCULTĂ audio exclusiv:

Un tânăr de 32 de ani, din Năsăud, este primul caz confirmat de COVID – 19 de pe teritoriul județului nostru.

Acesta a sosit din Italia în 9 martie și s-a autoizolat. Duminică noaptea a făcut febră și a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, le secția infecțioase.

Aseară a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Mai multe, aici:

Primul caz confirmat de CORONAVIRUS e un năsăudean! Acesta a respectat regulile și s-a autoizolat

Tânărul, aflat acum la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj Napoca a ținut să ofere câteva informații despre starea sa. Și totodată să asigure cetățenii că a fost responsabil.

Petruța, vreau doar să informez cetățenii despre starea mea actuală. Am temperatură și o tusă. Alte simptome nu am. Dar vreau să înștiințez pe toată lumea că m-am autoizolat și am fost foarte conștient de la bun început. Am venit cu mașina mea personală și m-am auto izolat. Proviziile și tot ce am avut nevoie mi-au fost aduse de sora mea și lăsate la ușă. Sunt la Cluj internat, iar starea mea s-a îmbunătățit. Sănătate tuturor și Domnul cu noi!” a transmis tânărul.

AUDIO, aici:

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: