7.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

FOTO: Le-a apucat hărnicia! Două femei, la curățenie în grădina blocului!

Vine, vine primăvara! Iar grădinile trebuie lucrate. Acesta a fost gândul care a însuflețit și două bistrițence care au decis să iasă din casă. Și s-au apucat de curățat grădina din fața blocului. ”Țara arde și pe bătrâni îi apucă curățenia… e vorba de puterea exemplului!”, ne-a transmis o bistrițeancă.

Se întâmplă pe Aleea Tihuța din municipiu. Vremea frumoasă, primăvăratecă, le-a făcut cu ochiul unor femei care au decis să iasă din casă. Pentru un scop „nobil”.

Mai exact, cele două s-au apucat de făcut curățenie în grădina din fața blocului. În ideea în care cetățenii sunt rugați să rămână în casă, iar copiii sunt cel mai greu de convins să facă asta, un astfel de „exemplu” nu cade tocmai bine.

Poftiți exemplu! Țara arde și pe bătrâni îi apucă curățenia! E vorba de puterea exemplului! Dacă o să fie văzute și de alte persoane, nici acestea nu o să se vadă îngrădite de a ieși afară sau să se apuce de curățenie în fața blocului”, ne-a transmis D.R. pe adresa redacției.

Cetățenii români sunt rugați să evite pe cât posibil ieșirile din casă, exceptând motivele urgente. Să întrerupă activitățile sociale, să se igienizeze și protejeze, în interiorul caselor lor. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: