7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

COVID în BN: Un asistent medical depistat pozitiv, în ultimele 24 de ore. Niciun deces raportat și o persoană declarată vindecată

DSP BN a anunțat un singur caz de infectare cu COVID, în ltimele 24 de ore, la nivelul județului nostru. Nu a fost înregistrat niciun deces în contextul pandemiei, iar un bistrițean a fost declarat vindecat.

Laboratul spitalului NU face teste COVID duminica. Totuși, ieri, au fost efectuate 20 de teste, dintre care 19 teste rapide și unul la un laborator privat. Un singur test a fost pozitiv, al unui asistent medical al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

DSP BN a anuțat că nu au fost înregistrate decese în contextul pandemiei în ultimele 24 de ore. Un bistrițean a fost declarat vindecat, iar 13 pacienți au fost externați.

Situația epidemiologică la nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 18.01.2021, este următoarea:
• 7916 cazuri confirmate de CoVid-19;
• 373 decese;
• 7426 persoane externate (5444 externate vindecate/1982 externate);
• 901 persoane în carantină;
• 353 persoane izolate;
• 2340 doze vaccinuri aduse până în prezent, 2022 persoane vaccinate (46 persoane vaccinate în 17 ianuarie 2021)

Incidența cazurilor COVID, pe fiecare comună sau oraș în parte, aici:

La nivel național, situația arată așa:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...