7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

COVID în weekend: OPT elevi și CINCI cadre didactice, depistați pozitiv

Autoritățile județene au emis zilnic rapoarte privind dinamica COVID. În acest weekend, opt elevi și cinci cadre didactice au primit rezultate pozitive la testarea COVID. Numărul total al cazurilor, la această oră, este de 455 bistrițeni infectați.

De la apariția primului caz de COVID, la noi în județ, 9.303 bistrițeni au fost depistați pozitiv. Lla această oră există 455 de cazuri active, dintre care 106 pacienți izolați în spital.

De asemenea, s-au înregistrat 419 decese.

De la începutul campaniei de vaccinare, la nivelul județului nostru s-au administrat 22.384 de doze din cele 22.944 doze aduse.

Printre cazurile noi depistate în ultima perioadă, se numără tot mai multe cadre didactice și elevi.

Doar în acest weekend au fost 8 elevi și cinci cadre didactice depistați pozitiv.

Sâmbătă, DSP BN raporta trei elevi și un cadru didactic infectați cu COVID.

Duminică, DSP BN raporta doi elevi din Bistrița și Năsăud, infectați, doi profesori – de la Livezile și Bistrița  și o învățătoare de la Șieu, care au primit rezultate pozitive la testarea COVID.

Azi, printre cele 11 cazuri noi se numără:

– elev Năsăud (se testeaza clasa)
– elev Rodna (se suspendă cursurile la clasă)
– elev Bistrița ( clasa avea orele suspendate)
– un cadru didactic Bistrița (se testează contacții)

Incidența cazurilor COVID pe județ este de 1,22/1.000 de locuitori.

Incidența în municipiul Bistrița este de 2,45/1.000 de locuitori.

Incidența în celelalte comune sau orașe din județ, mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.