12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

A rămas fără tractor, după ce a aruncat deșeuri de construcții pe malul apei. Garda de Mediu l-a „ars” și cu o amendă record

Un bărbat din Sîngeorz-Băi a rămas fără tractor și remorcă, după ce a fost surprins că transporta ilegal deșeuri provenite din construcții și demolări, pe care voia să le depoziteze în natură. Garda de Mediu i-a confiscat tractorul și remorca și i-a aplicat o amendă de mai bine de 3.000 de euro.

Weekendul acesta, un bărbat din Sîngeorz-Băi a rămas fără tractor și remorcă, după ce a fost prins de comisarii Gărzii de Mediu că transporta ilegal deșeuri provenite din construcții și demolări, pe care intenționa să le depoziteze pe malul unui râu.

Comisarii n-au stat pe gânduri și i-au confiscat tractorul și remorca și i-au dat și o amendă pe care sigur o s-o țină minte  – 15.000 de lei. Aceștia au ajuns la bărbat în urma unei sesizări.

Depozitarea deșeurilor pe malurile râurilor și în natură în general este o practică veche în Sîngeorz-Băi. Primarul Traian Ogâgău a început să amplaseze camere de supraveghere în cele mai „păcătoase” zone. De altfel, în disperare de cauză, acesta i-a dus acasă gunoiul depozitat ilegal unui cetățean din Cormaia. Deșeurile abandonate au ajuns în curtea sa cu ajutorul unui buldoexcavator.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...