19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

A rămas fără tractor, după ce a aruncat deșeuri de construcții pe malul apei. Garda de Mediu l-a „ars” și cu o amendă record

Un bărbat din Sîngeorz-Băi a rămas fără tractor și remorcă, după ce a fost surprins că transporta ilegal deșeuri provenite din construcții și demolări, pe care voia să le depoziteze în natură. Garda de Mediu i-a confiscat tractorul și remorca și i-a aplicat o amendă de mai bine de 3.000 de euro.

Weekendul acesta, un bărbat din Sîngeorz-Băi a rămas fără tractor și remorcă, după ce a fost prins de comisarii Gărzii de Mediu că transporta ilegal deșeuri provenite din construcții și demolări, pe care intenționa să le depoziteze pe malul unui râu.

Comisarii n-au stat pe gânduri și i-au confiscat tractorul și remorca și i-au dat și o amendă pe care sigur o s-o țină minte  – 15.000 de lei. Aceștia au ajuns la bărbat în urma unei sesizări.

Depozitarea deșeurilor pe malurile râurilor și în natură în general este o practică veche în Sîngeorz-Băi. Primarul Traian Ogâgău a început să amplaseze camere de supraveghere în cele mai „păcătoase” zone. De altfel, în disperare de cauză, acesta i-a dus acasă gunoiul depozitat ilegal unui cetățean din Cormaia. Deșeurile abandonate au ajuns în curtea sa cu ajutorul unui buldoexcavator.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?