12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

A rămas fără tractor, după ce a aruncat deșeuri de construcții pe malul apei. Garda de Mediu l-a „ars” și cu o amendă record

Un bărbat din Sîngeorz-Băi a rămas fără tractor și remorcă, după ce a fost surprins că transporta ilegal deșeuri provenite din construcții și demolări, pe care voia să le depoziteze în natură. Garda de Mediu i-a confiscat tractorul și remorca și i-a aplicat o amendă de mai bine de 3.000 de euro.

Weekendul acesta, un bărbat din Sîngeorz-Băi a rămas fără tractor și remorcă, după ce a fost prins de comisarii Gărzii de Mediu că transporta ilegal deșeuri provenite din construcții și demolări, pe care intenționa să le depoziteze pe malul unui râu.

Comisarii n-au stat pe gânduri și i-au confiscat tractorul și remorca și i-au dat și o amendă pe care sigur o s-o țină minte  – 15.000 de lei. Aceștia au ajuns la bărbat în urma unei sesizări.

Depozitarea deșeurilor pe malurile râurilor și în natură în general este o practică veche în Sîngeorz-Băi. Primarul Traian Ogâgău a început să amplaseze camere de supraveghere în cele mai „păcătoase” zone. De altfel, în disperare de cauză, acesta i-a dus acasă gunoiul depozitat ilegal unui cetățean din Cormaia. Deșeurile abandonate au ajuns în curtea sa cu ajutorul unui buldoexcavator.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!