1.2 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

A rămas fără tractor, după ce a aruncat deșeuri de construcții pe malul apei. Garda de Mediu l-a „ars” și cu o amendă record

Un bărbat din Sîngeorz-Băi a rămas fără tractor și remorcă, după ce a fost surprins că transporta ilegal deșeuri provenite din construcții și demolări, pe care voia să le depoziteze în natură. Garda de Mediu i-a confiscat tractorul și remorca și i-a aplicat o amendă de mai bine de 3.000 de euro.

Weekendul acesta, un bărbat din Sîngeorz-Băi a rămas fără tractor și remorcă, după ce a fost prins de comisarii Gărzii de Mediu că transporta ilegal deșeuri provenite din construcții și demolări, pe care intenționa să le depoziteze pe malul unui râu.

Comisarii n-au stat pe gânduri și i-au confiscat tractorul și remorca și i-au dat și o amendă pe care sigur o s-o țină minte  – 15.000 de lei. Aceștia au ajuns la bărbat în urma unei sesizări.

Depozitarea deșeurilor pe malurile râurilor și în natură în general este o practică veche în Sîngeorz-Băi. Primarul Traian Ogâgău a început să amplaseze camere de supraveghere în cele mai „păcătoase” zone. De altfel, în disperare de cauză, acesta i-a dus acasă gunoiul depozitat ilegal unui cetățean din Cormaia. Deșeurile abandonate au ajuns în curtea sa cu ajutorul unui buldoexcavator.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...