21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

De azi vă puteți plimba liniștiți prin parc! Toaletele deschise, cișmelele funcționale!

Bistrițenii care se plimbau prin Parcul Municipal, alături de copii, aveau două mari probleme: toaletele închise și cișmelele nefuncționale. DSP Bistrița a anunțat însă că de azi, lucrurile se vor schimba. „De azi deschidem și toaletele, dăm drumul și la cișmele!”, a declarat Ioan Crețiu.

„Maaami, taaati… dar mi-e sete!!! Maaami, taaati, dar vreau la baie!” – cam asta răsuna zilele trecute prin Parcul Municipal.

Dacă problema cu setea se rezolva ușor – o sticlă cu apă pusă de acasă sau cumpărată de la magazinele din zonă, cealaltă problemă nu prea avea rezolvare.

„Efectiv a început să-mi plângă că îi trebuie la baie. Ce să fac? Am mers cu copilul pe lângă apă, spre pădurea Codrișor! Dar nu e normal să nu fie deschise, mai ales că vremea e plăcută și ieșim cu copiii la plimbare prin Parc. Că doar unde să-i duci?!”, a spus supărată o mămică.

Astăzi, șeful Direcției de Servicii Publice Bistrița a explicat că s-a luat decizia amânării deschiderii lor din cauza vremii care a fost destul de rece. Dar de azi, lucrurile se schimbă.

Vreme a fost destul de rece și exista riscul să înghețe apa în conducte. Din acest motiv am tot amânat deschiderea toaletelor. Dar de astăzi le deschidem, deci cei care merg prin Parc le vor putea folosi. Și totodată, dăm drumul și la apă la cișmele. Doar din cauza vremii am amânat”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Crețiu.

De asemenea, părinții care merg cu copiii în Parcul Municipal TREBUIE să ia aminte și la cele două pancarte amplasate în apropierea lacului cu pești.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...