16.9 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Crama Jelna și Nicholas Sotirriss fac vineri spectacol de muzică și gusturi la Taverna Dogarilor!

Vinuri alese, mâncăruri atent asortate și muzică LIVE la mandolină! Toate acestea vor face deliciul unei seri speciale de degustare de vinuri la Taverna Dogarilor din Bistrița, locul în care orașul prinde viață! Evenimentul va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 20.00.

De mai bine de un an, restaurantul Taverna Dogarilor de pe strada Alexandru Odobescu din Bistrița a devenit locul în care evenimentele se țin lanț, în special în serile de joi și vineri. Treptat, organizatorii au înțeles că oamenii au nevoie de astfel de seri care devin și mai interesante pe măsură ce sunt diversificate. Așa a apărut și ideea organizării unui eveniment de degustare de vinuri care să îmbine utilul cu plăcutul, muzica de calitate cu bunul gust.

Degustarea de vinuri se poate face în mai multe feluri. Desigur, scopul principal este acela de a învăţa cât mai multe despre această băutură şi provenienţa ei. De asemenea, degustarea de vinuri ne ajută să aflăm lucruri inedite despre noi înşine atunci când nu uităm să ne şi distrăm un pic. Tocmai de aceea ne-am gândit la organizarea unui astfel de eveniment în colaborare cu cei de la Crama Jelna, invitatul nostru special fiind Darius Pripon. Desigur că meniul a fost atent pregătit de noi, preparatele fiind în special pe bază de pește. Iar ca seara să fie una cât mai specială, atmosfera va fi înteținuă de Nicholas Sotirriss la mandolină iar prezentarea va fi asigurată de Iulia Stupinean de la Social Media Care. Așadar, vă așteptăm cu drag!”, spune Honoria Rațiu, managerul restaurantului Taverna Dogarilor.

Și cum locurile sunt limitate, puteți rezerva din timp o masă pentru seara de de Degustare de vinuri la Taverna Dogarilor, sunând la 0363/40.12.73, 0744.93.01.83 sau direct prin mesaj pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/tavernadogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...