1.9 C
Bistrița
miercuri, decembrie 1, 2021

FOTO/VIDEO – Un camion plin cu vatelină a intrat într-un copac, în Blăjenii de Sus. Șoferul a rămas încarcerat

În urmă cu puțin timp, un camion plin cu vatelină a intrat într-un copac, după ce șoferul a pierdut controlul mastodontului. Accidentul s-a produs în Blăjenii de Sus. Șoferul a rămas încarcerat.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DJ 151. Din primele informații rezultă că șoferul unui camion a pierdut controlul volanului, a ajuns cu mastodontul în afara părții carosabile, unde a lovit un copac.

Camionul era încărcat cu vatelină. Șoferul a rămas încarcerat între fiarele mastodontului, având nevoie de ajutorul pompierilor militari din cadrul ISU Bistrița pentru a se elibera.

Din fericire viața nu îi este pusă în pericol, acesta suferind leziuni la nivelul membrelor inferioare. Șoferul a primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj SAJ și este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

UPDATE:

Șoferul are 45 de ani și este din Maramureș. Camionul cu remorcă pe care îl conducea este înmatriculat tot în Maramureș. Acesta conducea pe relația Beclean- Bistrița, pe drumul județean 151, iar la intrare în localitatea Blăjenii de Sus, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum la ieșirea dintr-o curbă, a pierdut controlul volanului și a ajuns în decor, unde a lovit un copac.

Un localnic din zonă a fost alertat de bubuitura puternică și a încercat să îl ajute pe șofer. Constatând că este prins în cabină, acesta a hotărât să aștepte pompierii militari, pentru a nu-i agrava starea extrăgându-l. Potrivit martorului, bărbatul acuza dureri puternice la unul dintre picioare, însă era conștient și cooperant.

În zonă se circulă alternativ. Un echipaj de poliție este prezent și dirijează traficul.

„La accidentul de la Blajenii de Sus, echipajul SAJ B-N a găsit o victimă de sex masculin de 45 ani încarcerată, conștientă, care prezenta o fractură de gambă dreaptă și un traumatism cranian minor. Victima a fost stabilizată și transportată la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.