-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FOTO/VIDEO – Un camion plin cu vatelină a intrat într-un copac, în Blăjenii de Sus. Șoferul a rămas încarcerat

În urmă cu puțin timp, un camion plin cu vatelină a intrat într-un copac, după ce șoferul a pierdut controlul mastodontului. Accidentul s-a produs în Blăjenii de Sus. Șoferul a rămas încarcerat.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DJ 151. Din primele informații rezultă că șoferul unui camion a pierdut controlul volanului, a ajuns cu mastodontul în afara părții carosabile, unde a lovit un copac.

Camionul era încărcat cu vatelină. Șoferul a rămas încarcerat între fiarele mastodontului, având nevoie de ajutorul pompierilor militari din cadrul ISU Bistrița pentru a se elibera.

Din fericire viața nu îi este pusă în pericol, acesta suferind leziuni la nivelul membrelor inferioare. Șoferul a primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj SAJ și este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

UPDATE:

Șoferul are 45 de ani și este din Maramureș. Camionul cu remorcă pe care îl conducea este înmatriculat tot în Maramureș. Acesta conducea pe relația Beclean- Bistrița, pe drumul județean 151, iar la intrare în localitatea Blăjenii de Sus, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum la ieșirea dintr-o curbă, a pierdut controlul volanului și a ajuns în decor, unde a lovit un copac.

Un localnic din zonă a fost alertat de bubuitura puternică și a încercat să îl ajute pe șofer. Constatând că este prins în cabină, acesta a hotărât să aștepte pompierii militari, pentru a nu-i agrava starea extrăgându-l. Potrivit martorului, bărbatul acuza dureri puternice la unul dintre picioare, însă era conștient și cooperant.

În zonă se circulă alternativ. Un echipaj de poliție este prezent și dirijează traficul.

„La accidentul de la Blajenii de Sus, echipajul SAJ B-N a găsit o victimă de sex masculin de 45 ani încarcerată, conștientă, care prezenta o fractură de gambă dreaptă și un traumatism cranian minor. Victima a fost stabilizată și transportată la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...