19.1 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Cristian Marius Niculae (ADI Deșeuri BN): S-au acordat primele premii în concursul școlar „Reciclezi pentru viitorul tău”

Bucurie mare la școală! S-au acordat primele premii în concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”, a transmis Cristian Marius Niculae, directorul ADI Deșeuri BN.

Concursul școlar „Reciclezi pentru viitorul tău” a ajuns la ediția a V-a, iar primele premii au ajuns deja la elevii participanți.

La Școala Gimnazială Leșu s-au colectat 5 tone de deșeuri reciclabile, iar bicicleta a fost câștigată de Ionut Pop din clsasa a 7-a. Acesta a reușit să adune 800 de kg de deșeuri.

La Școala Gimnazială din Chiuza s-au colectat 2,1 tone de deșeuri reciclabile. Marele premiu a fost câștigat de Cosmin Chiș din cls a 8-a cu 363 kg adunate!

La Școala Gimnazială din Budacu de Sus s-au colectat 3,6 tone. Bicicleta a fost câștigată de Andreas Ionuț Cocos cu o cantitate de 1,15 tone!

La Școala Gimnazială din Petriș s-a colectat o tonă de deșeuri reciclabile. Câstigătorul bicicletei a fost desemnat elevul Radu Deluț Cristian cu o cantitate de 132 kg.

„Alți 80 de copii din aceste 4 școli s-au bucurat de premii constând în boxe portabile și căști audio – premii oferite de Supercom și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Marele câștig din acest concurs este faptul că toate comunitățile locale participante au devenit mai curate. Au învățat despre colectarea selectivă a deșeurilor și au contribuit în
efortul nostru de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

Mulțumim profesorilor care s-au implicat alături de noi în acest proiect. Mulțumim partenerilor noștri de la Terasteel pentru susținerea proiectelor educaționale”, a transmis Cristian Marius Niculae, șeful ADI Deșeuri BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.