24.1 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

Bistrițenii au ajuns să valorifice peste 30% dintre deșeuri

Procentul deșeurilor valorificate de bistrițeni s-a dublat, de anul trecut. Dacă în decembrie 2021 deșeurile colectate selectiv și valorificate abia ajungea la 12,26%, anul trecut cantitatea s-a dublat.

Ne exprimăm recunoștința și le mulțumim cetățenilor care înțeleg importanța reciclării deșeurilor și care colectează separat corect deșeurile.

În ziua în care este programată pentru colectare pubela galbenă în Bistrița, am văzut foarte multe exemple de cetățeni responsabili. Cetățeni care respectă programul de colectare și colectează selectiv corect deșeurile.

Mai mult decât atât, oamenii au ținut cont și de recomandările ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud de a pune surplusul de deșeuri în saci transparenți, lângă pubela galbenă pentru a fi ridicați de operatorul de salubritate Supercom”, a subliniat Cristian Marius Niculae

Acesta a mai precizat că îmbunătățirea calității colectării selective este vizibilă în creșterea procentului de deșeuri valorificabile colectate.

În luna decembrie 2022, procentul de deșeuri valorificate a ajuns la 30,41%, comparativ cu luna decembrie 2021 când acest procent era de 12,26%. Acest fapt ne bucură foarte mult. 

Mai ales că valorificarea deșeurilor reciclabile generează venituri care se întorc în toate comunitățile din județul nostru”, a mai transmis Cristian Marius Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...