14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Cristian Niculae: Șeful instituției este numit de PNL. NIMIC nu s-a întâmplat. Oamenii au rămas doar cu promisiuni goale

Cristian Niculae – candidatul la primărie din partea Alianței pentru Bistrița – a atras atenția asupra unei situații critice, în Ghinda. Pentru „rezolvarea” problemei, candidatul PNL Ioan Turc a trecut prin zonă acum 3 săptămâni, și-a făcut câteva poze și a promis oamenilor afectați că se vor găsi soluții în viitor. Problema este de competența Apelor Române, șeful acestei instituții fiind numit de PNL. NIMIC nu s-a întâmplat.

Cristian Niculae – candidatul Alianței pentru Bistrița la Primărie – a atras atenția asupra unei situații aparte, pe strada Ghinzii.

Este cazul domnului Mikloș Torok care locuiește pe strada Ghinzii. Așa cum bine știți, ploile recente au produs pagube în localitatea Ghinda în mai multe gospodării, iar în spatele grădinii domnului Torok s-a format un baraj din resturi vegetale care bloca cursul apei și care prezenta un pericol mare de producere a unei viituri în cazul unei ploi torențiale, atât pentru cei care locuiesc acolo cât mai ales pentru casele din aval…”, a explicat Cristian Niculae.

Viceprimarul orașului a intervent ieri în zonă. Resturile au fost îndepărtate, iar albia pârâului a fost degajată. S-a evitat astfel o situație critică ce ar fi putut fi cauzată de o viitură.

Pentru „rezolvarea” problemei a fost pe acolo acum 3 săptămâni și Ioan Turc, candidatul „ucenic” alături de reprezentanții Apelor Române.

Problema este de competența Apelor Române, șeful acestei instituții fiind numit de PNL”, a mai comentat Cristian Niculae.

Viceprimarul a atras atenția că liberalii au promis oamenilor afectați că se vor găsi soluții în viitor. Și că se va elabora chiar un mare plan de amenajare a întregii albii a pârâului Ghinda.

NIMIC nu s-a întâmplat. Oamenii au rămas doar cu promisiuni goale și problema nerezolvată.

În schimb, candidatul PNL Ioan Turc, nu a pierdut ocazia de a-și face o ședință foto electorală. Apoi, probabil, a cerut la Oradea și Cluj-Napoca soluții de rezolvare, care încă n-au venit”, a mai spus Cristian Niculae.

Fiecare bistrițean este important! Administrația este despre oameni, despre problemele lor reale și despre rezolvarea acestora! Nu despre ședințe foto și povești electorale cu becuri arse”, a conchis Cristian Niculae. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: