14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

CSM Bistrița, pe cea mai înaltă treaptă a tenisului mondial pentru tineri! Se întorc cu medalie din Tunisia

Cristina Sîngeorzan și antrenorul de tenis de masă, Emilian Bulbuc, au participat împreună la Campionatul Mondial pentru Cadeți din Tunisia, la Salles Omnisport din Rades. Competiția a durat mai bine de o săptămână. Bistrițenii s-au întors acasă cu medalie la gât.

Cristina Sîngeorzan, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Bistrița, a atins performanța omoloagei sale de la CS Gloria 2018, adică a ocupat locul al treilea la Campionatul Mondial de Tenis de Masă din Tunisia.

România a încheiat competiţia cu un bilanţ de patru medalii de bronz, celelalte fiind câştigate în întrecerile pe echipe, la U15 feminin ((Bianca Mei-Roşu, Alesia Sferlea, Andreea Jifcu, Cristina Sîngeorzan) şi U19 feminin (Elena Zaharia, Ioana Sîngeorzan, Camelia Mitrofan, Andrea Teglas), precum şi prin Alesia Sferlea, în proba feminină de dublu la Under-15, alături de Eireen Kalaitzidou (Germania).

România a participat la Mondialele de juniori și cadeți cu 13 sportivi la cele două categorii de vârstă (U15, U19), la individual şi pe echipe.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?