1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

Cu brățara la medic! Detaliul de la mâna pacienților din Spitalul Județean care oferă date inclusiv despre alergii

Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud uimește din nou! Începând cu luna septembrie toți pacienții vor primi la internare câte o brățară. Astfel bolnavii nu vor fi încurcați, iar brățara va oferi detalii inclusiv despre alergii.

Încă o veste bună de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița (SJUB)! Gabriel Lazany a anunțat o măsură inedită de recunoaștere a pacienților.

Începând cu data de 1 septembrie, pacienții Spitalului Județean de Urgență vor primi la internare o brățară de identificare, care va avea printate informații scrise, cât și criptate în format 1D și 2D.

„Măsura are ca scop identificarea corectă a pacientului și îmbunătățirea siguranței în identificarea pacientului, prin utilizarea a cel puțin două metode de identificare pe timpul acordării asistenței medicale (internare, prelevare probe biologice, stabilire diagnostice și tratament, administrare de medicamente, sânge și alte componente sanguine etc.).”, informează managerul spitalului.

Procedura se va aplica pentru toți pacienții internați, atât în cazul celor internați prin UPU cât și pentru cei internați prin programare cu bilet de trimitere.

Pacienții care prezintă risc de cădere vor primi suplimentar și o brățară de culoare roșie.

Implementarea acestor măsuri face parte din strategia conducerii SJUB de creștere a calității actului medical și a gradului de satisfacție al pacienților.

[arve url=”https://www.facebook.com/gabriel.lazany.5/videos/pcb.2705986529627780/2705969752962791/?type=3&theater” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

Foto & Video @ Facebook – Gabriel Lazany

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...