3.7 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

Cu brățara la medic! Detaliul de la mâna pacienților din Spitalul Județean care oferă date inclusiv despre alergii

Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud uimește din nou! Începând cu luna septembrie toți pacienții vor primi la internare câte o brățară. Astfel bolnavii nu vor fi încurcați, iar brățara va oferi detalii inclusiv despre alergii.

Încă o veste bună de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița (SJUB)! Gabriel Lazany a anunțat o măsură inedită de recunoaștere a pacienților.

Începând cu data de 1 septembrie, pacienții Spitalului Județean de Urgență vor primi la internare o brățară de identificare, care va avea printate informații scrise, cât și criptate în format 1D și 2D.

„Măsura are ca scop identificarea corectă a pacientului și îmbunătățirea siguranței în identificarea pacientului, prin utilizarea a cel puțin două metode de identificare pe timpul acordării asistenței medicale (internare, prelevare probe biologice, stabilire diagnostice și tratament, administrare de medicamente, sânge și alte componente sanguine etc.).”, informează managerul spitalului.

Procedura se va aplica pentru toți pacienții internați, atât în cazul celor internați prin UPU cât și pentru cei internați prin programare cu bilet de trimitere.

Pacienții care prezintă risc de cădere vor primi suplimentar și o brățară de culoare roșie.

Implementarea acestor măsuri face parte din strategia conducerii SJUB de creștere a calității actului medical și a gradului de satisfacție al pacienților.

[arve url=”https://www.facebook.com/gabriel.lazany.5/videos/pcb.2705986529627780/2705969752962791/?type=3&theater” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

Foto & Video @ Facebook – Gabriel Lazany

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...