11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

FOTO – Cu cortul, în centrul Bistriței!

Dorind probabil să fie aproape de Delia, Paraziții și Vama, care concertează weekendul acesta la Zilele Bistriței, un tânăr și-a luat cortul și l-a amplasat în fața unei scări a unui bloc din oraș… Planurile i-au fost stricate, însă, de Poliția Locală.

Un tânăr și-a luat cortul și l-a amplasat frumos pe primul spațiu liber pe care l-a văzut. Nu s-a întâmplat undeva la munte, cu ciripit de păsărele pe fundal, ci chiar în mijlocul Bistriței.

„În buricul târgului, un flăcău dormea la cort în fața scării blocului meu. Nu faptul că dormea m-a deranjat, dar să-ți pui cortul pe betonul rece, micțiunea este inevitabilă și unde să se urineze dacă nu în pasajul ferit de ochii lumii și urât mirositor”, povestește întâmplarea un bistrițean, într-o postare pe o rețea de socializare.

Planurile tânărului au fost stricate de polițiștii locali, care l-au cam obligat să nu mai „campeze” în mijlocul orașului.

Foto: Facebook

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...