24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

FOTO – Cu cortul, în centrul Bistriței!

Dorind probabil să fie aproape de Delia, Paraziții și Vama, care concertează weekendul acesta la Zilele Bistriței, un tânăr și-a luat cortul și l-a amplasat în fața unei scări a unui bloc din oraș… Planurile i-au fost stricate, însă, de Poliția Locală.

Un tânăr și-a luat cortul și l-a amplasat frumos pe primul spațiu liber pe care l-a văzut. Nu s-a întâmplat undeva la munte, cu ciripit de păsărele pe fundal, ci chiar în mijlocul Bistriței.

„În buricul târgului, un flăcău dormea la cort în fața scării blocului meu. Nu faptul că dormea m-a deranjat, dar să-ți pui cortul pe betonul rece, micțiunea este inevitabilă și unde să se urineze dacă nu în pasajul ferit de ochii lumii și urât mirositor”, povestește întâmplarea un bistrițean, într-o postare pe o rețea de socializare.

Planurile tânărului au fost stricate de polițiștii locali, care l-au cam obligat să nu mai „campeze” în mijlocul orașului.

Foto: Facebook

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.