8.3 C
Bistrița
vineri, martie 24, 2023

Cu o bicicletă nu se face vară, dar le dă „liber la joacă” copiilor din casele de tip familial din Beclean. Cum puteți aduce bucurie pe chipul celor mai puțin norocoși:

O banală bicicletă reprezintă o mare bucurie, dar și un „lux” pentru copiii din casele de tip familial din Beclean. Așa că, o asociație din Beclean și-a propus să le dea „liber la joacă” vara aceasta și organizează o campanie de donare de biciclete, triciclete și role.

Copiii din casele de tip familial din Beclean au nevoia și dreptul să se simtă copii și să se bucure de vară. Și-a spus asociația „Un dar mic, pentru o bucurie mare” din Beclean, care vrea să le ofere celor 60 de copii din casele de tip familial din Beclean „liber la joacă” vara aceasta.

Cum? Asigurându-le ceea ce alți copii au, iar pentru ei este o lux, dar și o mare bucurie: biciclete, triciclete și role. Asociația a început o campanie de donații numită „liber la joacă” și îi îndeamnă pe toți cei care au biciclete, triciclete și role pe care nu le mai folosesc să le doneze copiilor de la Beclean.

„Astăzi suntem din nou vocea copiilor cu care viața nu a fost prea bună, dar pe care, împreună, îi putem ajuta să zâmbească. Un dar mic face o bucurie mare întotdeauna de aceea avem nevoie de voi! Avem zeci de copii (de toate vârstele) care au intrat în vacanță și care visează la o bicicletă, trotinetă sau o pereche de role. Vor și ei o copilărie normală, o vacanță cu veselie și cu joacă cât cuprinde. Împreună le putem îndeplini un vis! Așadar, dacă aveți vreo bicicletă, trotinetă sau role care v-au rămas mici sau pe care nu le mai folosiți, dăruiți-le! Sunt copiii de la căsuțele de tip familial din Beclean care își doresc așa ceva de foarte mult timp”, este mesajul Asociației „Un dar mic, pentru o bucurie mare”.

Bicicletele, tricicletele sau rolele le puteți due la Atelierul de Print pe strada Ursului nr. 12-14, de luni până vineri între orele 09:00-17:00 sau la Massei Bar-B-Q (pe drumul de Centură, în curte la Comat) de luni până vineri între orele 10:00 – 18:00. De asemenea, le puteți duce la sediul asociației, cartier Podirei, Aleea 4, nr 31, Beclean (în zona Bisericii).

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...