-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO: Înghețata de poveste de la Aniela vine acum cu mașinuța Piaggio la Big și în Schullerwald

Cine nu cunoaște și nu iubește înghețata de la Gelateria Aniela?! Cine o iubește și o vrea mai aproape, are ocazia să o savureze acum și dintr-un pitoresc și inedit Piaggio Ape, o mașinuță italiană, drăguță foc, care duce acum înghețata în drumul vostru. Așadar, puteți savura înghețata cu mult lapte și drag făcută nu doar la punctele din Centrul Vechi și de pe Calea Moldovei, ci și la BIG sau, în weekend, în pădurea Schullerwald

Cei care ați avut ocazia să vizitați Italia cu siguranță ați poposit lângă un Piaggio Ape, autoutilitarele lor în miniatură, folosite pentru a servi pe stradă diverse preparate: de la cunoscutul lor gelato, la gustări și băuturi.

Dacă aveți drum de luni pană joi în zona BIG o să aveți ocazia să admirați o asemenea autoutilitară, made in Italy. În weekend, drăguța mașinuță va poposi, pentru pofticioși în pădurea-parc Schullerwald.

Conceptul este opera de artă a celor de la Aniela, care și-au dorit să vă ofere experiența italiană tocmai în Bistrița.

„Cu mare bucurie și entuziasm vă invităm să gustați Gelato și din Piaggio, mașinuța noastră mobilă, cu design și dotări inspirate tot din Italia, bineînțeles. Am achiziționat Piaggio, fără niciun accesoriu pentru servirea înghețatei, iar ultimele 4 luni au însemnat încercări și eșecuri în a găsi cele mai potrivite piese și componente pentru aceasta, cu mult timp și energie investite. Dar acesta e farmecul ideii de artizanal și-i vom rămâne dedicați pentru totdeauna!”, spun cei de la Aniela.

Tradiție veche de aproape 50 de ani…susținută din generație în generație

Povestea înghețatei artizanale made in Bistrița începe în 1973, când bunicul Anielei, cea care avea să dea numele brandului, cumpăra o mașină de înghețată.

Business-ul a fost început de bunicul Anielei și dus mai departe și clădit cu grijă de Gheorghe Bachiș, tatăl Anielei. Acesta a continuat tradiția, comercializând înghețată și suc TEC în fața casei.

Aniela a dus povestea mai departe și a adus-o zilele noastre, construind un adevărat brand. Primul magazin de înghețată a fost deschis în 2015, pe Calea Moldovei, urmând mai apoi un local cochet, deschis într-o bijuterie arhitecturală din centrul istoric al Bistriței, pe strada Barbu Stefănescu Delavrancea.

Și cei care locuiesc în Beclean sau au drum pe Pietonalul Liviu Rebreanu sau Parcul Municipal se pot delecta cu aromele Aniela, de la căsuțele special amenajate.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: