21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

3 sfaturi pentru cumpărarea unui colțar de living

Dacă vă gândiți să cumpărați un colțar de living, dar nu sunteți sigur ce stil, dimensiune sau țesătură să alegeți, atunci continuați să citiți. Am alcătuit un ghid pentru cumpărători, plin de sfaturi, inspirație și ponturi pentru a vă ajuta să cumpărați colțare de living perfecte pentru casa dumneavoastră.

1. MĂSURAȚI-VĂ SPAȚIUL

Colțarele de living sunt o invenție genială pentru casele aglomerate. De ce? Pentru că vă permit să vă întindeți, pot zona un spațiu deschis și pot înghesui o mulțime de oameni (și animale de companie) în mod confortabil.

Primul pas pe care îl veți face atunci când cumpărați colțare de living va fi să măsurați cât de mult spațiu aveți la dispoziție în camera în care ați dori să fie amplasată acea canapea extensibilă cu 2 locuri.

Începeți prin a măsura lungimea zonei – inclusiv de-a lungul ambilor pereți, mai ales dacă vă plasați canapeaua în colțul camerei. Nu uitați să lăsați loc pentru mesele laterale sau lămpile de picior de o parte și de alta. Măsurați apoi adâncimea spațiului ținând cont de orice covoare sau mese care vor sta în fața canapelei. Apoi, în cele din urmă, înălțimea spațiului, acordând atenție la orice calorifere sau rafturi.

Dacă sunteți în căutarea multor opțiuni de colțare living pentru casa dvs., atunci verificați magazinele de mobilă online. Marcați dimensiunile noii dvs. canapele pe podea folosind bandă adezivă de mascare pentru a vedea dacă se potrivește.

Odată ce știți dimensiunea camerei dvs., puteți începe să vă cumpărați canapeaua.

2. ALEGEȚI-VĂ STILUL

Există o mulțime de stiluri diferite de colțare de living pentru a se potrivi fiecărei case. Să trecem în revistă câteva tipuri.

Dacă vă doriți un colțar de living compact, atunci una în stil Chaise ar putea fi exact ceea ce căutați. Acest design oferă tot confortul unor colțare de living fără a avea o amprentă mare. Unele canapele Chaise conțin și compartimente de depozitare dedesubt, ceea ce este – un spațiu de depozitare la îndemână pentru aruncături, pături, telecomenzi, jucării și reviste.

Disponibile în modele pe stânga și pe dreapta, canapelele tip Chaise sau șezlong sunt atât de confortabile atunci când doriți să vă relaxați în fața unui TV. Datorită modelelor lor compacte, șezlongurile funcționează foarte bine atunci când sunt aranjate cu un taburet sau un fotoliu de accent într-un spațiu mai mare, dar arată la fel de elegant și de unul singur.

Dacă aveți un colț incomod de umplut, o cameră cu formă neregulată sau căutați ceva extra-special, atunci veți dori o canapea în unghi. O canapea de colț înclinată oferă un loc flexibil, care este ideal pentru casele de familie, atunci când mulți dintre voi vor dori să se relaxeze în fața televizorului.

Ideea este de a proiecta o canapea chiar extensibila cu 2 locuri, care să se potrivească perfect în spațiul de locuit.

Dacă aveți un spațiu de locuit mai mare care trebuie umplut sau dacă doriți să obțineți cele mai multe locuri de ședere din camera dvs. mai mică, atunci luați în considerare un colțar de living în unghi.

Aveți un dependent de televizor (sau doi) în viața dumneavoastră sau cineva care adoră să se joace ore în șir? Dacă răspunsul este da, atunci o canapea cu fotoliu extensibil trebuie să fie în capul listei de cumpărături. Prin simpla apăsare a unui buton, vă puteți relaxa instantaneu cu scaunele care se înclină pe spate.

Doriți să vă proiectați scaunele de la zero? Atunci luați în considerare colțare de living modulare personalizate. Acestea vă ajută să creați orice formă de canapea pe care o doriți. Canapele modulare de colț oferă o mare flexibilitate și vă asigură că maximizați fiecare centimetru din spațiul dvs. de locuit .

Făcut pentru a umple cele mai mari încăperi, un colțar în formă de U este excelentăpentru familiile numeroase, pentru multe animale de companie și pentru a lenevi în general.

Cea mai bună parte despre aceste o canapea în formă de U este că au două colțuri, ceea ce o face locul preferat al tuturor pentru a sta. Și vor exista discuții cu privire la cine se așează unde.

3. DISTRAȚI-VĂ CU ȚESĂTURILE

Acum că v-ați decis asupra dimensiunii și stilului colțarului, este timpul să găsiți o țesătură frumoasă care să vă finalizeze perfect designul.

De la pânză pură, lână moale, la catifea somptuoasă și piei călduroase, țesătura pe care o alegeți pentru colțarul dvs. va avea un impact uriaș asupra senzației de spațiu și aspectului camerei dvs. Fiind o piesă cheie de mobilier pe care familia și prietenii vor sta în mod constant, pe care se vor așeza și se vor ghemui, canapeaua dvs. va cere cu insistență o țesătură care se va purta bine în timp.

Căutați țesături prietenoase cu familia care sunt atât rezistente la pete, cât și care oferă o durabilitate suplimentară, astfel încât canapeaua dvs. de colț să arate ca nouă în anii următori.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...