-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

INEDIT! Elevii din CNAM care au susținut Evaluarea Națională, așteptați cu…mătura cu sfaturi

Imaginația și creativitatea nu le lipsește profilor de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”. O dovedește profesoara de Matematică Chira Mirela care i-a așteptat astăzi la proba de Matematică a Evaluării Naționale cu o mătură. Intențiile erau însă positive, mătura având atașate mai multe sfaturi pentru viitorii liceeni.

Astăzi, absolvenții clasei a VIII au susținut proba la Matematică din cadrul Evaluării Naționale. Profesoara de Matematică Chira Mirela, de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” s-a gândit să vină în întâmpinarea elevilor săi cu o …mătură.

Deși accesoriul ne duce cu gândul la curățenie, dar și la modalitatea dură de disciplinare a copiilor de acum câteva decenii, intențiile profesoarei au fost cât se poate de pozitive.

Mătura era însoțită de sfaturi pentru elevi: „VIII A, nu ieșiți din sala de examen mai repede!” sau „Vacanță: după 11:15”. Isprava profesoarei a fost făcută publică chiar pe pagina de Facebook a Colegiului.

Foto: CNAM Facebook

 

 

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Cu mătură ,
    așteaptă, doamnele de serviciu să facă curățenie în câteva clase, după ora 14, asta că mulți elevi nu știu să-și facă curățenie in bancă, ori perimetru…
    Un profesor , n-are ce căuta cu acest obiect de menaj în context, pt.că nu i se permite să stea prin preajma examenului, deci simplă băgare în seamă și imagine , altfel, unii copii consideră că-i o trimitere la vrăjitoare… 😲

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: