1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Cu ochii-n 4 și în instituțiile publice! O bistrițeancă ar fi rămas fără telefon la Evidența Populației

O bistrițeancă ar fi rămas fără telefon chiar în timp ce aștepta după eliberarea buletinului, la Evidența Populației, din cadrul Primăriei Bistrița. Aceasta a depus deja plângere la poliție.

O bistrițeancă ne demonstrează faptul că trebuie să fim cu ochii-n patru inclusiv când mergem în instituțiile publice. Aceasta ar fi rămas, ieri, fără telefonul mobil chiar în timp ce aștepta să primească noul buletin, la Evidența Populației, din cadrul Primăriei Bistrița.

Culmea este faptul că instituția în cauză are și camere de supraveghere, dar și paznici… Posesoarea telefonului a depus plângere la poliție.

„La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați de o femeie de 39 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt. Din datele oferite de aceasta, în timp ce se afla în sediul unei instituții publice a constatat lipsa telefonului, suferind astfel un prejudiciu de aproximativ 1000 de lei. Polițiștii desfășoară activități de documentare a faptei în cadrul unui dosar penal”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...