14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

IANA OPTIC: În mai, 50 la sută reducere la ochelarii de soare și ramele Dolce&Gabana, Ray Ban și Armani

Visezi la ochelari de vedere sau de soare Dolce&Gabana, Ray-Ban sau Armani? Toată luna mai, la IANA OPTIC le poți achiziționa la jumătate de preț. Nu mai punem la socoteală și faptul că tocmai a ajuns colecția nouă de rame și ochelari de soare.

Dacă mereu ați visat la ochelari de soare sau de vedere semnați de Dolce & Gabana, Ray-Ban sau Armani, planetele s-au aliniat, iar cei de la IANA OPTIC vin cu reduceri de 50%.

Puteți profita de reducerile de jumătate de preț la aceste mărci de ochelari toată luna mai. Dacă nu v-am convins aflați că la IANA OPTIC tocmai a ajuns colecția nouă de rame și ochelari de soare.

Magazinul de ochelari de pe Pietonalul Liviu Rebreanu vă așteaptă și cu rame magnetice cu clip-on, astfel cei care au ochelari de vedere, pur și simplu atașează doar lentilele pentru soare, când e cazul.

De asemenea, găsiți ochelari pentru copii, pentru condus sau pentru protejarea ochilor dacă petreceți mai mult timp la calculator. IANA OPTIC comercializează și lentile speciale inovative UVTECH, care oferă o protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV și a luminii albastre.

Magazinul IANA OPTIC vă așteaptă de luni până sâmbătă pe Pietonalul Liviu Rebreanu, la nr. 5.

Pentru a rămâne la curent cu toate ofertele Iana Optic, dați un Like paginii de Facebook Iana Optic – Optică Medicală sau urmăriți-i pe Instagram și, cu siguranță, nu o să vă scape nimic!

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...