13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

ADI Deșeuri BN / Supercom Bistrița: Începe marea provocare! Te implici?

Din 2021, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și operatorul de salubritate Supercom SA au derulat o campanie de informare și conștientizare consistentă și susținută. Scopul a fost să îmbunătățească gestionarea deșeurilor în județul Bistrița-Năsăud.

Prin această campanie, ADI Deșeuri și Supercom au urmărit să convingă oamenii să colecteze separat corect deșeurile în gospodăriile lor.

De-a lungul acestei campanii am văzut că oamenii din județul nostru sunt preocupați de gestionarea corectă a deșeurilor. Își doresc să reducă poluarea cu deșeuri a mediului înconjurător  și vor să colecteze separat deșeurile reciclabile. 

La un an de la lansarea acestei campanii de informare și conștientizare, dorim să implicăm cât mai mulți dintre oamenii județului într-o amplă acțiune de a face județul nostru și mai frumos.

Peste 250.000 de oameni din Bistrița-Năsăud, 4 orașe și 58 de comune intră în cea mai mare provocare. Vrei să fii și tu printre ei?

O inițiativă curată, pentru tine și familia ta, pentru sănătatea tuturor și frumusețea județului nostru”, au transmis inițiatorii campaniei. 

O campanie  susținută de ADI Deșeuri BN și Supercom

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.