17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

CUM arată declarația pe propria răspundere pe care o vom folosi de zilele viitoare:

Bistrița va intra în carantină. E o chestiune de una sau două zile. Autoritățile județene au făcut publică declarația pe propria răspundere pe care vom fi nevoiți să o avem asupra noastră la ieșirea din case. CUM arată:

Bistrița va intra în carantină, zilele viitoare. Instituția prefectului a anunțat că au fost trimise documentele spre autoritățile centrale și se așteaptă acum răspunsul de la București.

Astfel, ieșirea din case, pe perioada carantinei, se va putea face DOAR pe bază de declarație pe propria răspundere.

Autoritățile au făcut public modelul declarației.

Model de declarație pe propria răspundere pentru circulația pe timp de zi, pentru perioada în care municipiul Bistrița (și localitățile componente) va fi în carantină. O serie de astfel de declarații, tipărite, vor fi distribuite și în benzinăriile din zona carantinată” au anunțat aceștia.

Modelul de declarație îl puteți descărca și de AICI.

CE alte măsuri vor fi impuse, la nivelul municipiului, odată cu carantinarea, puteți reciti aici:

Se instituie CARANTINA în Bistrița! Ce măsuri avem de respectat

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!