14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Cum era să-i curme viața, o instalație de pom, unei femei din Prund

O bunicuță din Prund a fost găsită cu arsuri pe corp și inconștientă, aseară. Pompierii au reușit să o stabilizeze și să stingă focul. Totul ar fi pornit de la  o instalație de brad.

Într-un bloc din Prundu Bârgăului a izbucnit un incendiu. O femeie de vârsta a treia a fost găsită inconștientă și cu arsuri pe 15 la sută din corp.

Despre aceasta puteți citi mai multe AICI

Prundu Bârgăului: Femeie găsită arsă pe față și inconștientă

Bunicuța locuia singură și s-ar părea că totul ar fi pornit de la o instalație pentru pomul de Crăciun.

Femeia locuia singură aici, la blocurile din localitate. Are o fată care locuiește cu familia în Bistrița. Dar femeia stă singură. Am înțeles că de vină ar fi fost instalația pentru pomul de Crăciun. De la aia a pornit totul. Apartamentul e praf. Oricum, noroc că au găsit-o pompierii așa de repede. Și am înțeles că au reușit să o resusciteze. Că de nu, cine știe cum se putea termina”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Femeia de 77 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu arsuri de gradul II pe aproximativ 15% din suprafata corpului (pe spate) și intoxicată cu fum. A rămas internată la Secția Anestezie-Terapie Intensivă (Chirurgie generală), conștientă si cooperantă, sub supraveghere și tratament, cu continuarea investigațiilor medicale”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: