12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Cum era să-i curme viața, o instalație de pom, unei femei din Prund

O bunicuță din Prund a fost găsită cu arsuri pe corp și inconștientă, aseară. Pompierii au reușit să o stabilizeze și să stingă focul. Totul ar fi pornit de la  o instalație de brad.

Într-un bloc din Prundu Bârgăului a izbucnit un incendiu. O femeie de vârsta a treia a fost găsită inconștientă și cu arsuri pe 15 la sută din corp.

Despre aceasta puteți citi mai multe AICI

Prundu Bârgăului: Femeie găsită arsă pe față și inconștientă

Bunicuța locuia singură și s-ar părea că totul ar fi pornit de la o instalație pentru pomul de Crăciun.

Femeia locuia singură aici, la blocurile din localitate. Are o fată care locuiește cu familia în Bistrița. Dar femeia stă singură. Am înțeles că de vină ar fi fost instalația pentru pomul de Crăciun. De la aia a pornit totul. Apartamentul e praf. Oricum, noroc că au găsit-o pompierii așa de repede. Și am înțeles că au reușit să o resusciteze. Că de nu, cine știe cum se putea termina”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Femeia de 77 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu arsuri de gradul II pe aproximativ 15% din suprafata corpului (pe spate) și intoxicată cu fum. A rămas internată la Secția Anestezie-Terapie Intensivă (Chirurgie generală), conștientă si cooperantă, sub supraveghere și tratament, cu continuarea investigațiilor medicale”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...