10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Cum era să-i curme viața, o instalație de pom, unei femei din Prund

O bunicuță din Prund a fost găsită cu arsuri pe corp și inconștientă, aseară. Pompierii au reușit să o stabilizeze și să stingă focul. Totul ar fi pornit de la  o instalație de brad.

Într-un bloc din Prundu Bârgăului a izbucnit un incendiu. O femeie de vârsta a treia a fost găsită inconștientă și cu arsuri pe 15 la sută din corp.

Despre aceasta puteți citi mai multe AICI

Prundu Bârgăului: Femeie găsită arsă pe față și inconștientă

Bunicuța locuia singură și s-ar părea că totul ar fi pornit de la o instalație pentru pomul de Crăciun.

Femeia locuia singură aici, la blocurile din localitate. Are o fată care locuiește cu familia în Bistrița. Dar femeia stă singură. Am înțeles că de vină ar fi fost instalația pentru pomul de Crăciun. De la aia a pornit totul. Apartamentul e praf. Oricum, noroc că au găsit-o pompierii așa de repede. Și am înțeles că au reușit să o resusciteze. Că de nu, cine știe cum se putea termina”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Femeia de 77 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu arsuri de gradul II pe aproximativ 15% din suprafata corpului (pe spate) și intoxicată cu fum. A rămas internată la Secția Anestezie-Terapie Intensivă (Chirurgie generală), conștientă si cooperantă, sub supraveghere și tratament, cu continuarea investigațiilor medicale”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!