24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Cum i-a pus pe drumuri aiurea pe polițiști și paramedici un bărbat care a băut prea mult

Un bărbat din Salva care a băut prea mult și a căzut pe marginea drumului a pus pe drumuri aiurea polițiștii și paramedicii. Asta după ce un șofer care a trecut prin  zonă a crezut că este vorba despre un accident rutier.

Polițiștii și o ambulanță au fost puși pe drumuri aiurea astăzi, după ce un șofer a sunat la 112 și a anunțat un accident care nu există, în Coșbuc, pe DN17C. Șoferul a văzut un bărbat căzut pe marginea drumului și a crezut că l-a lovit o mașină care trecuse prin zonă, iar conducătorul auto a fugit de la locul accidentului.

În realitate, bărbatul de 45 de ani din Salva care căzuse pe marginea drumului consumase prea mult alcool și s-a dezechilibrat.

„Sesizarea inițială a fost tratată de polițiști ca fiind accident rutier cu fugă. Au fost efectuate filtre, iar la scurt timp, autoturismul descris a fost oprit în trafic, de ehipajele de poliție, pe raza orașului Beclean. Acesta nu prezenta niciun fel de avarii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul pietonului, un bărbat de 45 de ani din Salva, rezultatul în urma testării a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...