20.2 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Cum i-a pus pe drumuri aiurea pe polițiști și paramedici un bărbat care a băut prea mult

Un bărbat din Salva care a băut prea mult și a căzut pe marginea drumului a pus pe drumuri aiurea polițiștii și paramedicii. Asta după ce un șofer care a trecut prin  zonă a crezut că este vorba despre un accident rutier.

Polițiștii și o ambulanță au fost puși pe drumuri aiurea astăzi, după ce un șofer a sunat la 112 și a anunțat un accident care nu există, în Coșbuc, pe DN17C. Șoferul a văzut un bărbat căzut pe marginea drumului și a crezut că l-a lovit o mașină care trecuse prin zonă, iar conducătorul auto a fugit de la locul accidentului.

În realitate, bărbatul de 45 de ani din Salva care căzuse pe marginea drumului consumase prea mult alcool și s-a dezechilibrat.

„Sesizarea inițială a fost tratată de polițiști ca fiind accident rutier cu fugă. Au fost efectuate filtre, iar la scurt timp, autoturismul descris a fost oprit în trafic, de ehipajele de poliție, pe raza orașului Beclean. Acesta nu prezenta niciun fel de avarii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul pietonului, un bărbat de 45 de ani din Salva, rezultatul în urma testării a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...