-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Cum i-a pus pe drumuri aiurea pe polițiști și paramedici un bărbat care a băut prea mult

Un bărbat din Salva care a băut prea mult și a căzut pe marginea drumului a pus pe drumuri aiurea polițiștii și paramedicii. Asta după ce un șofer care a trecut prin  zonă a crezut că este vorba despre un accident rutier.

Polițiștii și o ambulanță au fost puși pe drumuri aiurea astăzi, după ce un șofer a sunat la 112 și a anunțat un accident care nu există, în Coșbuc, pe DN17C. Șoferul a văzut un bărbat căzut pe marginea drumului și a crezut că l-a lovit o mașină care trecuse prin zonă, iar conducătorul auto a fugit de la locul accidentului.

În realitate, bărbatul de 45 de ani din Salva care căzuse pe marginea drumului consumase prea mult alcool și s-a dezechilibrat.

„Sesizarea inițială a fost tratată de polițiști ca fiind accident rutier cu fugă. Au fost efectuate filtre, iar la scurt timp, autoturismul descris a fost oprit în trafic, de ehipajele de poliție, pe raza orașului Beclean. Acesta nu prezenta niciun fel de avarii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul pietonului, un bărbat de 45 de ani din Salva, rezultatul în urma testării a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.