4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Noaptea de Revelion și-au petrecut-o la Urgențe, după ce le-au explodat petardele în mână

Este pățania unor tineri care în noaptea dintre ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe. Acestora le-au explodat petardele în mână, așa că au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distracția cu obiecte interzise, în Noaptea de Revelion, i-a trimis pe trei tineri direct la Unitatea de primiri Urgențe. Aceștia au fost răniți la mâini în timp ce pușcau petarde.

În noaptea de Revelion, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița s-au prezentat trei persoane care prezentau leziuni și contuzii la degetele de la mâini, în urma exploziei petardelor:

– ora 00:47, bărbat în vârstă de 24 ani, din localitatea Pinticu, comuna Teaca;

– ora 01:07, bărbat în vârstă de 21 ani, din localitatea Livezile, comuna Livezile;

– ora 01:20, bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Tureac, comuna Tiha Bârgăului.

Cei trei pacienți au primit îngrijiri de specialitate, au fost pansați și ulterior au fost lăsați să plece acasă”, a explicat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al spitalului.

În penultima zi a anului 2018, un tânăr de 20 de ani s-a ales și cu răni la mâini, și cu dosar penal. Acesta a fost surprins în timp ce încerca să comercializeze obiecte pirotehnice nelegale.

Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI:

http://www.bistriteanul.ro/s-a-ranit-cu-petardele-vandute-pentru-marcarea-trecerii-dintre-ani-patania-unui-tanar-din-piatra-fantanele/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: