28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

Cum ignoră Primăria Bistrița o sentință definitivă a judecătorilor clujeni și refuză să desființeze un teren de sport

Printr-o sentință definitivă, Curtea de Apel Cluj obligă Primăria Bistrița să deființeze un teren de sport situat în Subcetate. Într-o conferință de presă, primarul Ovidiu Crețu spune că nu are de gând să lase copiii din zonă fără un loc unde să poată să practice sportul.

O sentință definitivă, dată de Curtea de Apel Cluj la începutul acestei luni obligă Primăria Bistrița să desființeze terenul de sport din Subcetate. Asta după ce un vecin a dat în judecată primăria și Direcția de Servicii Publice.

Terenul a fost amenajat în 2015, dat în folosință un an mai târziu. Acesta este situate în apropierea blocurilor ANL și a costat 65.000 de lei. Primăria Bistrița ar fi „omis” să ceară și acordul vecinilor pentru această amenajare, iar unul dintre ei și-a cerut drepturile în instanță.

Cu toate că hotărârea Curții de Apel Cluj este definitivă, Primăria Bistrița n-are de gând să desființeze terenul de sport, a anunțat chiar primarul Ovidiu Crețu, ieri, într-o conferință de presă:

„Nu trebuie să îl desființăm, suntem în regulă, am avut un proces în prelungiri, dar nu va fi niciun fel de problemă. Acel teren de sport va rămâne în continuare acolo. Este deosebit de benefic pentru copiii care sunt în zona Subcetate”, a declarat primarul Ovidiu Crețu.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...