21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Cum ne alegem corect anvelopele de iarnă? Gumix Net îți dă ponturi bune și prețuri și mai bune

Chiar dacă afară sunt multe grade cu plus, iarna se apropie. Iar mașinile trebuie să ne fie echipate corespunzător. Cei de la Gumix Net și-au făcut timp să explice lucrurile ESENȚIALE care trebuie urmărite când cumperi anvelope de iarnă. Și au venit și cu niște prețuri… de nerefuzat.

Chiar dacă ne îmbrăcăm subțirel, calendarul ne arată clar că iarna se apropie. Chiar au existat episoade de ninsoare în zonele înalte ale județului, așa că nu e de glumit. Zăpada va veni, iar mașinile trebuie să fie echipate corespunzător.

Cei de la Gumix Net, magazin exclusiv de anvelope noi, și-au făcut timp să ne explice cum să alegem cele mai bune anvelope.

Conform acestora, sunt trei aspecte esențiale în alegerea cauciucurilor.

  1. Existența simbolului alpin 

 

 

2. Existența simbolului M+S

Contrar a ceea ce mulți cred, M+S înseamnă MUD + SNOW . Nu e un simbol al cauciucurilor all season.

„De regulă, anvelopele all season au această specificație sau poți să îți dai seama direct din denumirea acestora (ex: Kleber Quadraxer, Matador All Weather)”, explică cei de la Gumix Net.

3. Indice de sarcină și viteză trebuie să corespundă cu datele din cartea tehnică a mașinii.

„De exemplu, dacă apare 91H, se interpretează astfel: 91 reprezintă indicele de sarcină, iar anvelopa poate suporta 615 kg. H este indicele de viteză, anvelopa poate rula până la 210 km/h. Indicele de viteză este notat de la J-ZR, iar indicele de sarcină de la 62-126”, mai spun cei de la magazinul de anvelope.

Mai sunt și alți factori care pot fi luați în considerare atunci când alegem anvelopele de iarnă.

Performanța anvelopelor este dată și de indicele de aderență și combustibil (notate cu litere de la A la G). Relevant este și nivelul de zgomot, cu cât numărul dB este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.

Cei de la Gumix Net vă așteaptă să le treceți pragul magazinului de pe Drumul Cetății nr. 65. Acolo vă vor oferi întregul suport în alegerea celor mai bune anvelope de iarnă.

Iar ca să vedeți că se gândesc la siguranța dumneavoastră, au venit și cu oferte foarte bune pentru cauciucurile de iarnă.

Aici aveți câteva din prețurile oferite de ei:

185/65/14 – de la 150 lei/bucată

195/65/15 – de la 170 lei/bucată

205/55/16 – de la 185 lei/bucată

225/45/17 – de la 225 lei/bucată

195/70/15C – de la 235 lei/bucată

Mai au multe altele și pot aduce orice doriți. Așa că îndrăzniți să îi căutați, fie la magazin, fie la numărul de telefon 0735541080.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...