24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

NOU: Magazin exclusiv de anvelope, cu super prețuri atât pentru cauciucurile de iarnă cât și pentru cele de vară

S-a deschis Gumix Net, cel mai nou magazin de anvelope din oraș. Acesta comercializează exclusiv cauciucuri noi! Iar acum au super oferte la anvelopele de iarnă și lichidare de stoc la cele de vară!

Vine iarna și trebuie să îți schimbi anvelopele la mașină? Nu ști care ar fi cea mai bună alegere?

Gumix Net este cel mai nou magazin de anvelope din oraș! Acesta comercializează exclusiv anvelope, toate noi!

Avem anvelope pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, industriale și agricole. Iar la cererea clientului putem aduce la comandă orice tip de anvelopă”, a explicat Paul Bob, responsabilul magazinului.

Mai mult, dacă îți cumperi anvelopele de la Gumix Net, ai montajul pe jantă inclus în preț.

Și pentru că siguranța în trafic este cea mai importantă, Gumix Net pune la dispoziție oferte foarte bune pentru anvelopele de iarnă și All Season, diferite mărci, începând cu gama Buget până la anvelope Premium.

Iată doar câteva dintre acestea:

195/65/15 de la 165 lei/buc

205/55/16 de la 185 lei/buc

185 /65/14 de la 150 lei/buc

195/70/15c de la 235 lei/buc

195/75/16c de la 250 lei/buc etc

Nu doar că ofertele pentru anvelopele de iarnă sunt irezistibile, dar cei de la Gumix Net știu că omul deștept își face iarna car și vara sanie. Așa că, deși e luna octombrie, magazinul are o super ofertă și la anvelopele de vară. Aici au lichidare de stoc, așa că poți cumpăra cauciucuri de schimb din timp, la un preț avantajos.

Gumix Net este amplasat într-o zonă ușor accesibilă, pe Drumul Cetății nr. 65, în apropierea intersecției cu strada Tărpiului.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...