11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

NOU: Magazin exclusiv de anvelope, cu super prețuri atât pentru cauciucurile de iarnă cât și pentru cele de vară

S-a deschis Gumix Net, cel mai nou magazin de anvelope din oraș. Acesta comercializează exclusiv cauciucuri noi! Iar acum au super oferte la anvelopele de iarnă și lichidare de stoc la cele de vară!

Vine iarna și trebuie să îți schimbi anvelopele la mașină? Nu ști care ar fi cea mai bună alegere?

Gumix Net este cel mai nou magazin de anvelope din oraș! Acesta comercializează exclusiv anvelope, toate noi!

Avem anvelope pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, industriale și agricole. Iar la cererea clientului putem aduce la comandă orice tip de anvelopă”, a explicat Paul Bob, responsabilul magazinului.

Mai mult, dacă îți cumperi anvelopele de la Gumix Net, ai montajul pe jantă inclus în preț.

Și pentru că siguranța în trafic este cea mai importantă, Gumix Net pune la dispoziție oferte foarte bune pentru anvelopele de iarnă și All Season, diferite mărci, începând cu gama Buget până la anvelope Premium.

Iată doar câteva dintre acestea:

195/65/15 de la 165 lei/buc

205/55/16 de la 185 lei/buc

185 /65/14 de la 150 lei/buc

195/70/15c de la 235 lei/buc

195/75/16c de la 250 lei/buc etc

Nu doar că ofertele pentru anvelopele de iarnă sunt irezistibile, dar cei de la Gumix Net știu că omul deștept își face iarna car și vara sanie. Așa că, deși e luna octombrie, magazinul are o super ofertă și la anvelopele de vară. Aici au lichidare de stoc, așa că poți cumpăra cauciucuri de schimb din timp, la un preț avantajos.

Gumix Net este amplasat într-o zonă ușor accesibilă, pe Drumul Cetății nr. 65, în apropierea intersecției cu strada Tărpiului.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...