21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Un sucevean a hărțuit și amenințat o tânără bistrițeancă! Motivul este halucinant!

Un tânăr sucevean i-a făcut zile fripte unei bistrițence. Acesta a amenințat-o, șantajat-o și hărțuit-o. Motivul este halucinant! La nouă luni de când tânăra a depus plângere la poliție, tânărul a fost identificat, reținut și prezentat în fața instanței de judecată.

O tânără de 25 de ani, din Chiochiș, s-a întâlnit, în Bistrița, cu un tânăr sucevean. În timpul întâlnirii lor, fata i-ar fi împrumutat acestuia laptopul personal. Apoi, a regretat.

S-a stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din județul Suceava, pe care l-ar fi cunoscut în municipiul Bistrița, ar fi amenințat-o, prin intermediul unor mesaje, că face publice niște fotografii cu tânăra, unele în ipostaze intime și pe care acesta le-a obținut după ce femeia i-ar fi împrumutat laptopul personal”, explică polițiștii.

Aceștia au intrat „pe fir”, după ce tânăra a depus plângere, în 21 ianuarie a. c. Aceasta a sesizat poliției faptul că e victima infracțiunilor de amenințare, șantaj și hărțuire.

Motivul pentru care tânărul făcea toate acestea este halucinant. Culmea, acesta încerca să o convingă pe tânără să aibă o relație.

Polițiștii au reușit să-l identifice pe făptaș, să-l rețină pentru 24 de ore și să-l prezinte în fața instanței de judecată.

„Fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și hărțuire”, anunță reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...