12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Cum poți să slăbești împreună cu o prietenă, la CLA Institut!

Cel mai ușor ne e să slăbim când avem lângă noi o prietenă care să lupte alături de noi. Tocmai de aceea, la CLA Institut, lupta cu ”colăceii” s-a transformat într-un timp fain cu prietenele. La cinci ședințe pe care le plătiți, primiți una în plus – cadou- ca să vă puteți bucura împreună de ședințe de remodelare sau înfrumusețare.

Atât în luna iubirii, cât și în luna femeii, la CLA Institut, totul se face în doi: cu cea mai bună prietenă sau o persoană dragă vouă. Astfel, în cele două luni de zile, pentru fiecare cinci proceduri achiziționate, primiți una cadou. Aveți astfel trei ședințe fiecare și vă puteți urmări, una la alta, evoluția.

La CLA Institut puteți opta pentru numeroase proceduri, în funcție de ce vă doriți. Puteți alege proceduri de atenuare riduri, rejuvenare facială, modelare corporală prin criolipoliză sau LPG . Dar dacă nu știți exact care e cea mai bună variantă pentru voi, și știți doar rezultatele pe care vreți să le vedeți, la CLA Institut aveți parte de evaluare gratuită. Iar apoi vă puteți alege procedura care vă va duce spre rezultatul dorit.

La CLA Institut, femeile care s-au luptat ani de zile cu kilogramele, dar mai ales cu acei colăcei încăpățânați, care nu se dau duși indiferent de ce au făcut, și-au văzut visul împlinit. Asta pentru că Claudia Pop, una dintre cele mai vechi și mai iubite cosmeticiene din Bistrița, se ocupă de 24 de ani de tenul bistrițencelor, ulterior focalizându-se și pe aspectul întregului corp. Atentă permanent la toate noutățile din industria frumuseții, Claudia a investit enorm în ultimii ani în cele mai noi tehnologii și proceduri non-invazive pentru față și corp. Și așa a găsit cele mai bune, moderne și minim invazive proceduri pentru a le face pe femei să-și pună în valoarea frumusețea feminină.

Mai jos, redăm o listă cu o parte dintre procedurile care au făcut minuni acolo unde multe femei deja renunțaseră să creadă că mai pot schimba ceva:

TRATAMENTE CORPORALE:

 • Lipmassage LPG – Remodelează în mod speectaculos întreaga siluetă, fiind o soluție 100% naturală de eliminare a celor mai rezistente grăsimi localizate (veșnicii colăcei de pe burtică sau pernuțe de pe șolduri)
 • Ultratone Futura Pro – O stimulare identică cu cea produsă în cadrul exercițiului fizic.
 • Tratament corporal EXILIS – Radiofrecvență – Sistemul de tratament non invaziv Exilis reduce depozitele localizate de grăsime, acționând în premieră prin utilizarea simultană a radiofrecvenței cu ultrasunetele focalizate.
 • Peeling Chimic corporal – Îndepărtarea celulelor moarte din stratul superior keratinic al epidermului, este un procedeu în cosmetologie, căruia de multe ori nu-i acordăm importanța cuvenită.
 • Tratamentul corporal Infraroșu – Este o formă unică de tratament în care efectul de vindecare al luminii este utilizat în tratarea diverselor afecțiuni medicale.
 • Tratament corporal Mezoterapie virtuală – Mezoterapia virtuală combină în cadrul aceleiași ședințe două terapii puternice, cu rezultate absolut spectaculoase în modelarea corporală.
 • Tratament corporal Mezoterapie fracționată – Mezoterapia fracționată sau microneedlingul medical este un tratament revoluționar, simplu și eficient.
 • Cell Meter Profesional KIT – Kit-ul cell-metter constă într-un sistem senzorial de detectare a aspectelor termice ale celulitei
 • Tratament pentru mâini –  Numeroase produse și tratamente cosmetice dedicate care stopează procesul de deterioarare a mâinilor.
 • Analiza metabolică – Un status psihologic emoțional echilibrat este extrem de important în lupta cu kilogramele.

TRATAMENTE FACIALE

 • Microdermoabraziune – Un tratament indisensabil în curățarea și întreținerea pielii.
 • Tratament facial Mezoterapie virtuală – Mezoterapia virtuală combină în cadrul aceleiași ședințe două terapii puternice, cu rezultate remarcabile încă de la prima ședință.
 • Tratament facial Mezoterapie fracționată – Mezoterapia fracționată sau microneedlingul medical este un tratament revoluționar, simplu și eficient. Procedurile dedicate feței au rezultate imediate și spectaculoase.
 • Tratament facial EXILIS – Cea mai performantă tehnologie de remodelare corporală și facială și topire de țesut adipos.
 • Catio Vital Lift – un tratament revoluționar cu efect de lift spectaculos, datorat stimulării musculaturii faciale. Tratamentul de lifting facial presupune stimularea mușchilor feței.
 • Tratamente Laser Elysion – Elysion este un tratament ce poate fi folosit pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii.
 • Tratament acnee – cu toate că acneea este specifică pubertății, există persoane care se confruntă cu ea pe tot parcursul vieții sau în anumite perioade.

Mai multe informații despre toată tehnologia de ultimă generație de care puteți beneficia în salonul CLA Institut găsiți pe http://institutcla.ro/

Atfel, luați-vă o prietenă sau persoana dragă de mână, mergeți la CLA Institut pentru o evaluare GRATUITĂ, achitați cinci ședințe și primiți șase.

Programați-vă însă din timp, la numărul de telefon 0745804658, prin apel sau mesaj Whatsapp. Puteți urmări și pagina de Facebook pentru a afla noutăți, oferte și ponturi pentru înfrumusețare.

Nu uitați! În ORICE ZI, diagnosticarea e GRATUITĂ, iar când vreți să faceți un cadou inspirat, voucherele de la CLA Institut pot fi alegerea perfecta.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!