10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

VIDEO – Și liliecii hibernează! Imagini inedite cu aceste mamifere, surprinse în Munții Rodnei

Liliecii nu stau „să fie admirați”. Însă în această perioadă, aceste mamifere hibernează. Imagini inedite, de aproape, surprinse în Munții Rodnei.

Parcul Național Munții Rodnei impresionează prin numărul mare de specii de animale care pot fi văzute, și nu numai. Camerele amplasate în zonă, dar și monitorizarea din teren, fac posibilă capturarea unor imagini inedite, imposibil de surprins de un drumeț.

Zilele trecute, o monitorizare în teren a făcut posibilă filmarea unor mamifere care nu se lasă „ușor” admirate. Liliecii hibernează în această perioadă, astfel că aceștia au putut fi admirați în toată splendoarea lor. Iar imaginile, luate de aproape, au fost făcute publice.

„Monitorizarea speciilor de lilieci din Parcul National Muntii Rodnei” este mesajul care însoțește imaginile postate pe pagina de FB Romsilva – Parcul Național Munții Rodnei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....