18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Cum va arăta bazinul olimpic pe care-l pregătește municipalitatea în Wonderland. Costă 175 de milioane de lei

Primarul Ioan Turc a luat decizia de a înlocui aqua park-ul din Wonderland cu un bazin olimpic. Până la urmă, acesta va lua forma unui complex sportiv, care va costa nu mai puțin de 175 de milioane de lei, adică aproximativ 35 de milioane de euro și nu 7-8 milioane de euro cum anunțase primarul Turc acum o lună.

În Wonderland se construiește, prin Compania Națională de Investiții, un complex sportiv în valoare de 175 de milioane de lei, adică în jur de 35 de milioane de euro.

Primarul Ioan Turc a anunțat în urmă cu o lună că aquapark-ul ce urma să fie amenajat acolo a fost înlocuit cu un bazin olimpic, ce va costa 7-8 milioane de euro. Se pare că prețul său a crescut de aproape 5 ori.

Complexul va fi format dintr-un bazin olimpic și două bazine pentru antrenament și agrement:

„Prioritară rămâne construirea prin CNI, în zona Cocoș, a unui complex sportive în valoare de 175 de milioane de lei, care va avea un bazin olimpic și două bazine pentru antrenament și agreement, unul dedicate copiilor, iar celălalt adulților. Vor exista aici gradene cu aproximativ 1000 de locuri, spații pentru pregătire fizică, masaj, SPA, restaurant și sală de conferințe. Practic, prin edificarea unuia dintre cele mai moderne centre de natație din țară, oferim tinerilor bistrițeni oportunitatea de a practica înot și polo la nivel olimpic”, a precizat Ioan Turc, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Foto: digi24.ro

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. o mare mare afacere pentru cineva…si atat! cati vor beneficia de acest bazin???????????????????? pe bune??? nici macar cati merg la partia de schi!!!!!

  2. Domnule este de beznă mintii!Orașul arată mai rau ca după bombardamente ,peticite execrabil de incompetent iar cei doi triști incompetenți Turc și Hangan fac bazin olimpic într-o zonă ce o ia la vale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: