13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Cum va arăta bazinul olimpic pe care-l pregătește municipalitatea în Wonderland. Costă 175 de milioane de lei

Primarul Ioan Turc a luat decizia de a înlocui aqua park-ul din Wonderland cu un bazin olimpic. Până la urmă, acesta va lua forma unui complex sportiv, care va costa nu mai puțin de 175 de milioane de lei, adică aproximativ 35 de milioane de euro și nu 7-8 milioane de euro cum anunțase primarul Turc acum o lună.

În Wonderland se construiește, prin Compania Națională de Investiții, un complex sportiv în valoare de 175 de milioane de lei, adică în jur de 35 de milioane de euro.

Primarul Ioan Turc a anunțat în urmă cu o lună că aquapark-ul ce urma să fie amenajat acolo a fost înlocuit cu un bazin olimpic, ce va costa 7-8 milioane de euro. Se pare că prețul său a crescut de aproape 5 ori.

Complexul va fi format dintr-un bazin olimpic și două bazine pentru antrenament și agrement:

„Prioritară rămâne construirea prin CNI, în zona Cocoș, a unui complex sportive în valoare de 175 de milioane de lei, care va avea un bazin olimpic și două bazine pentru antrenament și agreement, unul dedicate copiilor, iar celălalt adulților. Vor exista aici gradene cu aproximativ 1000 de locuri, spații pentru pregătire fizică, masaj, SPA, restaurant și sală de conferințe. Practic, prin edificarea unuia dintre cele mai moderne centre de natație din țară, oferim tinerilor bistrițeni oportunitatea de a practica înot și polo la nivel olimpic”, a precizat Ioan Turc, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Foto: digi24.ro

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. o mare mare afacere pentru cineva…si atat! cati vor beneficia de acest bazin???????????????????? pe bune??? nici macar cati merg la partia de schi!!!!!

  2. Domnule este de beznă mintii!Orașul arată mai rau ca după bombardamente ,peticite execrabil de incompetent iar cei doi triști incompetenți Turc și Hangan fac bazin olimpic într-o zonă ce o ia la vale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.