3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Cum va arăta bazinul olimpic pe care-l pregătește municipalitatea în Wonderland. Costă 175 de milioane de lei

Primarul Ioan Turc a luat decizia de a înlocui aqua park-ul din Wonderland cu un bazin olimpic. Până la urmă, acesta va lua forma unui complex sportiv, care va costa nu mai puțin de 175 de milioane de lei, adică aproximativ 35 de milioane de euro și nu 7-8 milioane de euro cum anunțase primarul Turc acum o lună.

În Wonderland se construiește, prin Compania Națională de Investiții, un complex sportiv în valoare de 175 de milioane de lei, adică în jur de 35 de milioane de euro.

Primarul Ioan Turc a anunțat în urmă cu o lună că aquapark-ul ce urma să fie amenajat acolo a fost înlocuit cu un bazin olimpic, ce va costa 7-8 milioane de euro. Se pare că prețul său a crescut de aproape 5 ori.

Complexul va fi format dintr-un bazin olimpic și două bazine pentru antrenament și agrement:

„Prioritară rămâne construirea prin CNI, în zona Cocoș, a unui complex sportive în valoare de 175 de milioane de lei, care va avea un bazin olimpic și două bazine pentru antrenament și agreement, unul dedicate copiilor, iar celălalt adulților. Vor exista aici gradene cu aproximativ 1000 de locuri, spații pentru pregătire fizică, masaj, SPA, restaurant și sală de conferințe. Practic, prin edificarea unuia dintre cele mai moderne centre de natație din țară, oferim tinerilor bistrițeni oportunitatea de a practica înot și polo la nivel olimpic”, a precizat Ioan Turc, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Foto: digi24.ro

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. o mare mare afacere pentru cineva…si atat! cati vor beneficia de acest bazin???????????????????? pe bune??? nici macar cati merg la partia de schi!!!!!

  2. Domnule este de beznă mintii!Orașul arată mai rau ca după bombardamente ,peticite execrabil de incompetent iar cei doi triști incompetenți Turc și Hangan fac bazin olimpic într-o zonă ce o ia la vale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...