15.1 C
Bistrița
joi, septembrie 28, 2023

Cum va fi vremea în Bistrița-Năsăud de Crăciun și de Anul Nou. UNDE ne putem bucura de zăpadă

Ajunul Crăciunului se anunță cam mohorât în Bistrița-Năsăud. „În loc să ne bucurăm de ninsori şi decor alb de Crăciun, temperaturile mai câştigă câteva unități și devin deosebit de calde pentru sfârșitul lui decembrie”, ne informează cei de la Meteo BN.

Se pare că vremea nu ține cu noi și nu vom avea parte de zăpadă, de Crăciun, în Bistrița-Năsăud.

Astăzi va ploua slab iar dimineață va fi ceață asociată cu burniță. Precipitații mixte vor fi posibile doar în zonele cele mai înalte de munte, la peste 1800 m. altitudine – anunță Meteo BN

Temperaturile maxime se vor încadra între +5°C şi +9°C iar minimele, în condiții de nebulozitate şi ploi vor avea valori de la +2°C în depresiuni – până spre 5°C în zonele de podiş.

La Bistrița vremea va fi în continuare închisă, iar pe parcursul zilei temporar va ploua slab. Maxima, în creştere, va atinge 8 – 9°C iar minima nopții de Crăciun va fi în jur de 4°C.

Temperaturi minime / maxime în localitățile județului:

 • Năsăud +3°C / +8°C  
 • Beclean +3°C / +9°C  
 • Sângeorz-Băi +2°C / +6° 
 • Rodna +2°C / +5°C 
 • Teaca +3°C / +8°C  
 • Lechinţa +3°C/ +8°C  
 • Prundu – Bârgăului +3°C / +7°C  
 • Romuli +2°C / +6°C  
 • Lunca Ilvei +2°C / +6°C  
 • Colibița +2°C / +6°C  
 • Pasul Tihuța 0°C / +5°C  
 • Valea Blaznei -1°C / +2°C   

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis de asemenea prognoza meteo pe două săptămâni, până în 3 ianuarie 2021. Specialiştii au anunţat și în ce regiuni va ninge în zilele de Crăciun.

Se pare că va trebui să ne mulțumim cu vremea specifică primăverii, în Ajun și în prima zi de Crăciun. Meteorologii susțin că în seara de Crăciun va ninge doar în vest, centru și nord.

Din a doua zi de Crăciun, însă, vremea se va răci accentuat. Se va ajunge la maxime diurne de 0…1 grad și minime nocturne de -6 grade, în intervalul 26 – 28 decembrie.

Din 29 decembrie și până pe 3 ianuarie, vremea va fi în general apropiată de normal, cu temperaturi maxime de 2….4 grade și minime de -4…-3 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată pe tot parcursul intervalului de prognoză, dar pe 25 decembrie acestea vor fi mai importante cantitativ și se vor semnala pe arii mai extinse.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: