22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

100.000 de euro costă curățenia în Primăria Bistrița

463.000 de lei fără TVA dă Primăria Bistrița pentru a păstra curate parte din sediile sale. Firma care va pune mâna pe contract trebuie să asigure curățenia în Primăria Bistrița un an.

Aproape 100.000 de euro (463.000 de lei fără TVA) scoate Primăria Bistrița pentru a asigura curățenia pentru un an de zile, în parte din spațiile deținute. Municipalitatea a organizat o licitație publică în acest sens. Cea mai mare sumă merge pe asigurarea curățeniei la sediul central.

Curățenia în cele două corpuri din Piața Centrală nr. 6, care însumează aproape 2.000 de mp, costă aproape 150.000 de lei. Și curățenia în clădirea din vecinătate, de pe strada Gheorghe Șincai nr. 2, unde funcționează Direcția Patrimoniu costă peste 100.000 de lei.

Firma care va câștiga licitația trebuie să asigure curățenia și pe Nicolae Titulescu nr. 3, pe Liviu Rebreanu nr. 18, pe Alexandru Odobescu nr. 17A sau în clădirea de la Pârtia Cocoș.

De precizat este faptul că Primăria Bistrița deja are personal angajat care se ocupă de curățenia sediilor sale.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.