17.8 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

100.000 de euro costă curățenia în Primăria Bistrița

463.000 de lei fără TVA dă Primăria Bistrița pentru a păstra curate parte din sediile sale. Firma care va pune mâna pe contract trebuie să asigure curățenia în Primăria Bistrița un an.

Aproape 100.000 de euro (463.000 de lei fără TVA) scoate Primăria Bistrița pentru a asigura curățenia pentru un an de zile, în parte din spațiile deținute. Municipalitatea a organizat o licitație publică în acest sens. Cea mai mare sumă merge pe asigurarea curățeniei la sediul central.

Curățenia în cele două corpuri din Piața Centrală nr. 6, care însumează aproape 2.000 de mp, costă aproape 150.000 de lei. Și curățenia în clădirea din vecinătate, de pe strada Gheorghe Șincai nr. 2, unde funcționează Direcția Patrimoniu costă peste 100.000 de lei.

Firma care va câștiga licitația trebuie să asigure curățenia și pe Nicolae Titulescu nr. 3, pe Liviu Rebreanu nr. 18, pe Alexandru Odobescu nr. 17A sau în clădirea de la Pârtia Cocoș.

De precizat este faptul că Primăria Bistrița deja are personal angajat care se ocupă de curățenia sediilor sale.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!