-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Curiozitatea era să-l omoare! Un copil de 10 ani a căzut de pe casă, în Ragla

Un copil de 10 ani a căzut de pe casă. Incidentul s-a produs în localitatea Ragla. Deși s-a prăbușit de la câțiva metri buni distanță, copilul este conștient. Acesta a fost transportat la spital.

Curiozitatea era să-i fie fatală unui copil de 10 ani din localitatea Ragla. Acesta s-a urcat pe casa părintească și, într-un moment de neatenție, s-a prăbușit de la câțiva metri înălțime.

Din fericire, viața acestuia nu este pusă în pericol, copilul fiind găsit de către echipajele medicale SAJ și SMURD conștient, deși suferise multiple policontuzii și o fractură de membru superior.

„Echipajul SAJ ajuns la fața locului a găsit un copil de 10 ani policontuzionat și cu fractură de membru superior, conștient. A fost stabilizat și transportat la UPU Bistrița, pentru mai multe investigații și tratamente de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ, Ciprian Păcurar.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.