-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

DAKAR 2022 – Băieții au scăpat de cea mai grea probă din săptămâna a doua de curse! Azi, etapa 9:

Etapa a 8-a din Dakar 2022 a fost cea mai lungă din a doua săptămână de curse. Băieții noștri au trecut cu bine, reușind să facă față provocărilor de pe traseu. Azi, etapa 9 și apoi alte trei etape până la linia de sosire.

Cea mai lungă etapă din a doua săptămână de curse a avut loc ieri. Băieții noștri au reușit să rămână în cadrul cursei Dakar 2022 și chiar să urce-n clasament.

Proba de ieri nu a fost deloc ușoară, dar atât Mihai și Cheloo cât și Iacob și Tudor au trecut-o cu bine.

Mihai și Cheloo – locul 26 în clasamentul general al clasei T1.1 

Total 830 de km / 394,90 km de probă specială = cea mai lungă zi din a doua săptămână.

Atât mașina cât și Mihai și Cheloo resimt că mai este un pic până la sosirea din Jeddah. O zi cu dune dificile, zone rapide și deja clasica chinuială să găsească zonele cât mai ok de traversat, după ce înaintea lor au trecut o parte dintre camioane.

Urmează etapa 9, bucla Wadi Ad-Dawasir – cea mai sudică zonă din Arabia Saudită inclusă în această ediție a Raliului Dakar.

492 de km, din care 287 km de probă specială cu dune complicate, ueduri, traversat de văi nisipoase și canioane.

După ce au parcurs 5.688 de km, din totalul de 8.119 km, cei doi se află pe locul 26 în clasamentul general al clasei T1.1 (4×4 benzină și diesel)” anunță Transilvania Rally Ria Team.

Iacob și Tudor – locul 29 în clasamentul general al clasei T1.1 

Iacob și Tudor au încheiat cu bine ziua de luni, deși traseul se îngreunează foarte mult până ajung ei să îl parcurgă. Mai ales în zonele cu mult nisip, este dificil să mergi pe trasa ”ideală”. Asta pentru că pe acolo deja au fost camioanele și nisipul este foarte afânat, sunt scoase pietre, coamele dunelor sunt rupte și tot așa.

Avantajul lor a fost că au avut un ritm destul de bun, încât să termine de traversat secțiunea cu dune mai mari, când încă era lumină.

Marți, în etapa a 9-a, este programată o zi ceva mai ușoară, tocmai din pricina dificultăți etapei precedente. Totuși, au în program 492 de km, din care 287 kilometri de probă specială. Dunele vor fi mai fine, comparativ cu cele din etapa 8.

După 8 din cele 12 etape, cei doi ocupă locul 29 în clasamentul general al clasei T1.1” transmite Transilvania Rally Ria Team.

Cu proba de azi cu tot, mai sunt PATRU probe până la FINISH!

SUCCES! 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...