-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

DAKAR 2022 – Etapa 10: Iacob și Tudor, serioase probleme cu mașina! Cheloo și Mihai nu i-au putut ajuta, deși au oprit!

Etapa a 10-a din Dakar 2022 a „lovit” bine echipajul format din Iacob și Tudor. Mașina cu numărul 287 a avut grave probleme. Mihai și Cheloo au oprit să îi ajute, dar în zadar. Totuși…

Ziua de ieri a fost ziua care îi putea scoate din cursă pe Iacob și Tudor. Mașina acestora s-a defectat. Mihai și Cheloo au oprit să-i ajute, dar n-au avut ce face.

Din fericire, ambele echipe au ajuns la finalul probei, iar azi sunt pe traseu, în etapa 11.

Iacob și Tudor s-au chinuit până la linia de sosire a etapei

Nu a fost o zi ușoară pentru Iacob și Tudor! Au fost nevoiți să se oprească cu 187 km înainte de finalul probei speciale, pentru că a cedat ambreiajul.

Au petrecut mai bine de o oră încercând să îl repare. Au reparat un furtun, iar când au vrut să îl aerisească au constatat că mai era încă un furtun spart.

Deși echipajul Transilvania Rally Ria Team (Mihai Ban/Cheloo) a încercat să îi ajute, ambreiajul nu a putut fi reparat 100%, așa că s-au chinuit să ajungă la finiș.

Din fericire, nu au mai fost dune în ultima parte din probă și au reușit să termine speciala în timp”, a anunțat Transilvania Rally Ria Team pe Facebook.

Mihai și Cheloo au traversat cu bine cel mai variat peisaj din Dakar

Etapa 10 Wadi Ad-Dawasir – Bisha. Total: 759 km. Probă Specială: 374,52 km. O zi lungă, încheiată cu bine de Mihai și Cheloo! Proba specială a fost una cu mult praf, cu dune dificile, canioane, drumuri de munte, ueduri. A oferit cel mai variat peisaj din această ediție a Raliului Dakar”, au mai anunțat cei de la Transilvania Rally Ria Team.

Azi, etapa 11 – aproape 350 km probă specială

Băieții parcurg azi penultima etapă a Raliului Dakar 2022.

În etapa a 11-a, îi așteaptă o buclă în jurul bivuacului din Bisha. O zi cu 501 km, în care proba specială va măsura 345,64 km. Aceasta este ultima probă lungă din raliu, vineri fiind programați „doar” 164 km de specială.

Traseul de joi este garnisit cu mult praf, ueduri, canioane, dune fine, unele chiar de nivel 3, iarba cămilei, dune mici dar dificil de traversat și evident că într-o zi atât de complexă nu puteau lipsi dunele sparte.
Dream. Dare. Live it. 
Două etape până la circuitul de Formula 1 din Jeddah”, au transmis aseară cei de la Transilvania Rally Ria Team.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...