-4.2 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 26, 2022

VIDEO: Mica Oprea este oficial noul prefect al județului

Mica Oprea, numită și „doamna de fier” din administrația locală și județeană a fost învestită oficial în funcție și a depus jurământul de credință, astăzi, în Sala Mare a Palatului Administrativ.

Mica Oprea are o vastă experiență în spate. A fost subprefect și secretar general al județului. Este unul dintre cei mai longevivi oameni ai administrației din Bistrița-Năsăud.

A fost, pe rând, secretarul Primăriei Municipiului Bistriţa, secretar general al Prefecturii, subprefect, director de Cancelarie, inspector guvernamental, director executiv în Consiliu Judeţean.

Omul de afaceri și politician Ioan Zegrean a depus jurământul de credință și a fost învestit în funcția de subprefect. Această poziție o deține în continuare și Deczei Attila.

Astfel, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud este mai colorată din punct de vedere politic. Prefectul este propus din partea PSD, iar cei doi subprefecți vin de la PNL, respectiv UDMR.

Ceremonia poate fi urmărită AICI.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Completări… doamna Oprea a fost și Secretarul general al județului B-N… Funcție din care doamna s-a pensionat.. poate cea mai importantă funcție avută până în prezent!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...