8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO: Mica Oprea este oficial noul prefect al județului

Mica Oprea, numită și „doamna de fier” din administrația locală și județeană a fost învestită oficial în funcție și a depus jurământul de credință, astăzi, în Sala Mare a Palatului Administrativ.

Mica Oprea are o vastă experiență în spate. A fost subprefect și secretar general al județului. Este unul dintre cei mai longevivi oameni ai administrației din Bistrița-Năsăud.

A fost, pe rând, secretarul Primăriei Municipiului Bistriţa, secretar general al Prefecturii, subprefect, director de Cancelarie, inspector guvernamental, director executiv în Consiliu Judeţean.

Omul de afaceri și politician Ioan Zegrean a depus jurământul de credință și a fost învestit în funcția de subprefect. Această poziție o deține în continuare și Deczei Attila.

Astfel, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud este mai colorată din punct de vedere politic. Prefectul este propus din partea PSD, iar cei doi subprefecți vin de la PNL, respectiv UDMR.

Ceremonia poate fi urmărită AICI.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Completări… doamna Oprea a fost și Secretarul general al județului B-N… Funcție din care doamna s-a pensionat.. poate cea mai importantă funcție avută până în prezent!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.