-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Consiliul Județean BN: Dezbatere publică asupra proiectului bugetului local de venituri și cheltuieli

Nr. VIII / 832 din 12.01.2022

ANUNŢ

În conformitate cu prevederile Legii nr.273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare, se supune la consultare publică proiectul bugetului local de venituri şi cheltuieli al Judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2022. Proiectul de buget poate fi consultat pe site-ul www.portalbn.ro la secţiunea Proiecte hotărâri – transparenţă decizională.

În temeiul art.39 din același act normativ, persoanele fizice şi juridice din judeţ pot depune contestaţii privind proiectul de buget până la data de 27.01.2022 orele 16.00, la Registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, str. Piaţa Petru Rareş, nr.1, municipiul Bistriţa, județul Bistrița-Năsăud.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud organizează dezbatere publică asupra proiectului bugetului local de venituri și cheltuieli al județului Bistrița-Năsăud pe anul 2022, în data de 19.01.2022, orele 16.00, în sala de ședințe a Palatului Administrativ, str. Piaţa Petru Rareş, nr. 1, municipiul Bistriţa, județul Bistrița-Năsăud.

PREȘEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...