5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Consiliul Județean BN: Dezbatere publică asupra proiectului bugetului local de venituri și cheltuieli

Nr. VIII / 832 din 12.01.2022

ANUNŢ

În conformitate cu prevederile Legii nr.273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare, se supune la consultare publică proiectul bugetului local de venituri şi cheltuieli al Judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2022. Proiectul de buget poate fi consultat pe site-ul www.portalbn.ro la secţiunea Proiecte hotărâri – transparenţă decizională.

În temeiul art.39 din același act normativ, persoanele fizice şi juridice din judeţ pot depune contestaţii privind proiectul de buget până la data de 27.01.2022 orele 16.00, la Registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, str. Piaţa Petru Rareş, nr.1, municipiul Bistriţa, județul Bistrița-Năsăud.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud organizează dezbatere publică asupra proiectului bugetului local de venituri și cheltuieli al județului Bistrița-Năsăud pe anul 2022, în data de 19.01.2022, orele 16.00, în sala de ședințe a Palatului Administrativ, str. Piaţa Petru Rareş, nr. 1, municipiul Bistriţa, județul Bistrița-Năsăud.

PREȘEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...