15.1 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Fabrica de sârmă Dan Steel de la Beclean, scoasă la vânzare cu aproape 29 de milioane de euro

Fabrica de sârmă Dan Steel Beclean a fost scoasă la vânzare cu 28,8 milioane de euro, de lichidatorul care se ocupă de falimentul companiei. Activitatea fabricii a fost oprită anul trecut.

Potrivit Profit.ro, fabrica de sârmă de la Beclean a omului de afaceri Vasile Dan a fost scoasă la vânzare cu un preț de pornire de 28,8 milioane de euro. Aceasta a fost scoasă la licitație de lichidatorul companiei, care este în faliment.

Terenul aferent fabricii se întinde pe 40 de hectare, iar suprafața totală utilă este de 75.460 de metri pătrați.

Fabrica este organizată în spații de producție separate pentru trefilare, zincarea sârmelor, confecționarea cuielor, plastifierea panourilor de gard și a confecționării gabioanelor. La acestea se adaugă și clădiri destinate depozitării produselor, activităților auxiliare și administrative.

Compania a intrat în faliment acum un an, datoriile adunate ajungând la 175 de milioane de lei. Se pare că fabrica și-a încheiat activitatea încă de anul trecut.

Foto: profit.ro

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?