22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Fabrica de sârmă Dan Steel de la Beclean, scoasă la vânzare cu aproape 29 de milioane de euro

Fabrica de sârmă Dan Steel Beclean a fost scoasă la vânzare cu 28,8 milioane de euro, de lichidatorul care se ocupă de falimentul companiei. Activitatea fabricii a fost oprită anul trecut.

Potrivit Profit.ro, fabrica de sârmă de la Beclean a omului de afaceri Vasile Dan a fost scoasă la vânzare cu un preț de pornire de 28,8 milioane de euro. Aceasta a fost scoasă la licitație de lichidatorul companiei, care este în faliment.

Terenul aferent fabricii se întinde pe 40 de hectare, iar suprafața totală utilă este de 75.460 de metri pătrați.

Fabrica este organizată în spații de producție separate pentru trefilare, zincarea sârmelor, confecționarea cuielor, plastifierea panourilor de gard și a confecționării gabioanelor. La acestea se adaugă și clădiri destinate depozitării produselor, activităților auxiliare și administrative.

Compania a intrat în faliment acum un an, datoriile adunate ajungând la 175 de milioane de lei. Se pare că fabrica și-a încheiat activitatea încă de anul trecut.

Foto: profit.ro

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...