-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Daniel Suciu, deputat PSD BN, mesaj pentru Robert Sighiartău: Ia uite cum arată ipocrizia

Deputatul Daniel Suciu a transmis un mesaj pentru liberalul Robert Sighiartău, acuzându-l de  ipocrizie. Acesta s-a referit la subiectul pensiilor speciale.

Iată, mai jos mesajul deputatului Daniel Suciu:

Robert, noi cei de acasă știm că visezi frumos! Te visai președinte al țării, lăsai să se înțeleagă că ești aproape mesianic în politică, dar în același timp erai virusat de toate combinațiile posibile. Ai vrut preamărire mereu și mereu, visul tău lăuntric. Vorbeai de cucernicie, aminteai mereu și mereu de morală dar jecmăneai oamenii cu firmele tale cu dobânzi amețitoare.

Apelai la principii, tu care i-ai trădat pe toți cei care te-au propulsat la vârf, de la Ioan Oltean, trecând pe la Orban, continuând cu Cîțu și Ciucă. Apăreai în poză cu ei mereu, dar apoi rămas fără funcțiile la care visai, te înregistrai în ședințele de partid cum îi critici și le scurgeai pe surse.

Tu chiar tu nu poți cere nimănui nimic despre pensiile speciale pentru că ai făcut fix nimic pentru a le elimina.

Ia uite dragă Robert, mai jos, cum te lăudai acum 3 ani pe acest subiect, ia uite cum arată ipocrizia. Îți amintești?

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

 1. Toti de la guvernare sunteti la fel!
  Omul de afaceri Adrian Stanciu a descris foarte bine reforma fiscala a lui Ciolacu si citez:
  „Imaginați-vă că sunteți la un restaurant cu un grup de prieteni. La o masă mare alăturată e un grup mare și gălăgios care petrece zgomotos și extravagant. Sticle de șampanie desfăcute una după alta, platouri cu mâncare, trabucuri aprinse cu hârtii de 50 €, din astea.
  La sfârșitul serii apare chelnerul și vă pune pe masă nota lor de plată.
  Cea mai plastică descriere a „ajustării fiscale a lui Ciolacu”.
  Din pacate pentru noi, cam asa este!

 2. Râde hârb de oală spartă! O foarte veche zicală românească, perpetuă. Râde dracu de porumbel și nu se vede pe el! Altă zicală românească mereu actuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...