8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

De astăzi, prețuri mai mici cu 20 la sută la carne, în toate magazinele Agro Ardeal

„Avem cele mai mici prețuri din țară și îmi dau cuvântul că mențin aceste prețuri până la sfârșitul lui iunie, ca și cei mulți să poată mânca un grătar. Marfa proaspătă se va găsi zi de zi la raft, în oricare din magazinele noastre. Prețurile nu vor crește, voi subvenționa dacă va fi cazul din bugetul companiei pentru a putea menține aceste prețuri”, a declarat Ionel Peica, managerul Agro Ardeal, pentru Bistrițeanul.ro.

Începând de astăzi, în toate magazinele Agro Ardeal, prețurile la carne și preparate din carne sunt mai mici cu 20 la sută, după ce producătorul local de la Orheiu Bistriței a decis că vină cu prețuri mai mici în timp ce populația se plânge de scumpiri tot mai greu de suportat după ce veniturile majorității populației au scăzut drastic, odată cu instalarea stării de urgență.

Agro Ardeal este singura companie de acest gen din Transilvania, care încheie complet lanțul de producție. Lucrează anual sute de hectare de teren din care hrănesc animalele din fermele de îngrășare și de vaci de lapte de la Orheiu Bistriței, mai departe au abator și fabrică de procesare a cărnii și laptelui, iar lanțul se închide cu vânzarea produselor din fermele proprii în magazinele Agro Ardeal din județele Bistrița-Năsăud, Mureș și Cluj. Acesta este motivul pentru care producătorul poate susține o astfel de reducere a prețurilor. Ionel Peica spune că va menține aceste prețuri până la sfârșitul lunii iunie, iar, dacă va fi cazul, prețul va fi subvenționat de companie.

Spre exemplu, ceafa de porc fără os are de astăzi prețul de 23.30 lei/kilogram, față de 28 de lei, în timp ce carnea de porc de lucru va fi la 19.30 lei față de 23.10 lei. Cotletul de porc fără os va fi tot 23.30 lei de la 28 lei. Lista completă a produselor cu prețuri reduse o puteți studia aici:

Mai jos puteți consulta lista magazinelor Agro Ardeal și adresele unde le puteți găsi în Bistrița-Năsăud, Cluj și Mureș:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.