4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

De astăzi, prețuri mai mici cu 20 la sută la carne, în toate magazinele Agro Ardeal

„Avem cele mai mici prețuri din țară și îmi dau cuvântul că mențin aceste prețuri până la sfârșitul lui iunie, ca și cei mulți să poată mânca un grătar. Marfa proaspătă se va găsi zi de zi la raft, în oricare din magazinele noastre. Prețurile nu vor crește, voi subvenționa dacă va fi cazul din bugetul companiei pentru a putea menține aceste prețuri”, a declarat Ionel Peica, managerul Agro Ardeal, pentru Bistrițeanul.ro.

Începând de astăzi, în toate magazinele Agro Ardeal, prețurile la carne și preparate din carne sunt mai mici cu 20 la sută, după ce producătorul local de la Orheiu Bistriței a decis că vină cu prețuri mai mici în timp ce populația se plânge de scumpiri tot mai greu de suportat după ce veniturile majorității populației au scăzut drastic, odată cu instalarea stării de urgență.

Agro Ardeal este singura companie de acest gen din Transilvania, care încheie complet lanțul de producție. Lucrează anual sute de hectare de teren din care hrănesc animalele din fermele de îngrășare și de vaci de lapte de la Orheiu Bistriței, mai departe au abator și fabrică de procesare a cărnii și laptelui, iar lanțul se închide cu vânzarea produselor din fermele proprii în magazinele Agro Ardeal din județele Bistrița-Năsăud, Mureș și Cluj. Acesta este motivul pentru care producătorul poate susține o astfel de reducere a prețurilor. Ionel Peica spune că va menține aceste prețuri până la sfârșitul lunii iunie, iar, dacă va fi cazul, prețul va fi subvenționat de companie.

Spre exemplu, ceafa de porc fără os are de astăzi prețul de 23.30 lei/kilogram, față de 28 de lei, în timp ce carnea de porc de lucru va fi la 19.30 lei față de 23.10 lei. Cotletul de porc fără os va fi tot 23.30 lei de la 28 lei. Lista completă a produselor cu prețuri reduse o puteți studia aici:

Mai jos puteți consulta lista magazinelor Agro Ardeal și adresele unde le puteți găsi în Bistrița-Năsăud, Cluj și Mureș:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...