17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Percheziții la un bistrițean: Mascații i-au luat un tractor!

Polițiști maramureșeni și bistrițeni au descins azi la domiciliulunui bărbat din Nimigea. Acestuia i-a fost ridicat un tractor din curte și dus… la Bârsana! Pentru ce e cercetat:

În curtea casei unui bistrițean au tăbărât azi polițiști și mascați din două județe.

Conform Vasiledale.ro, poliţiştii din Bârsana, împreună cu cei de la Postul Comunal de Poliţie Nimigea, au efectuat azi o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud, cercetat de poliţiştii maramureşeni pentru abuz de încredere.

„La începutul săptămânii trecute, poliţiştii Postului Comunal Bârsana au fost sesizaţi de un localnic despre faptul că un bărbat din comuna Nimigea, judeţul Bistriţa-Năsăud, cu care încheiase un acord privind transportul unui utilaj agricol, refuză să i-l restituie.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, iar Judecătoria Dragomireşti a emis un mandat de percheziţie domiciliară”, scrie sursa citată.

Oamenii legii au găsit tractorul, în valoare de 6.500 de euro, l-au ridicat și l-au dus persoanei vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse măsuri legale.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.