16.1 C
Bistrița
vineri, iunie 9, 2023

De ce e coadă sâmbăta la benzinăria PETROLIUM din NĂSĂUD?! Pentru că au SUPER PREȚURI la motorină și benzină

De câteva săptămâni, în fiecare sâmbătă, la benzinăria PETROLIUM din Năsăud se stă la coadă. E normal să vă întrebați DE CE? Simplu! În fiecare sâmbătă, între orele 09.00 și 17.00, MOTORINA și BENZINA au prețuri speciale aici. De exemplu, SÂMBĂTĂ, 6 Noiembrie 2021, MOTORINA va fi la 5,99 lei/litru, iar BENZINA la 5,96 lei/litru.

În ultimii ani, benzinăria PETROLIUM din Năsăud a ajuns să fie foarte căutată nu doar de năsăudeni, ci de toți cei care tranzitează orașul, venind sau plecând pe Valea Someșului sau a Sălăuței, iar asta pentru că din 2017 încoace a trecut printr-un amplu proces de modernizare în care satisfacția clientului prin calitatea serviciilor oferite a fost pusă pe primul loc.

Așadar, acum, la PETROLIUM Năsăud nu doar alimentezi cu carburant de calitate ( furnizorul este MOL România), ci poți să faci și o curățare rapidă mașinii, să găsești produse și accesorii de calitate și la super prețuri sau, de ce nu, să bei o cafea bună.

Ai încercat cafeaua de la PETROLIUM? E senzațională – spun clienții

Apropo, dacă n-ați încercat până acum cafeaua de la PETROLIUM să o faceți, prima dată când ajungeți în dreptul benzinăriei și simțiți nevoia de o cafea bună. Li s-a dus vestea pentru cafeaua extraordinar de aromată și impecabil servită, pe care poți să o iei cu tine la drum sau poți s-o servești, dacă ești fumător, în zona special amenajată.

Mașina ta strigă după o spălare?! Fie că e autoturism, microbuz sau camion o speli rapid și bine la PETROLIUM

Spălătoria auto PETROLIUM este organizată în regim self-service, având 4 boxe, așa că mai mereu poți găsi disponibil un loc liber, unde să-ți speli rapid mașina. Reține că n-au făcut economie la spumă, folosesc una de calitate, care îndepărtează rapid murdăria. Boxele sunt înalte și sificient de încăpătoare, așa că poți să speli aici rapid autoturismul, microbusul sau camionul pe care îl conduci.

La PETROLIUM Năsăud vei găsi oricând, la prețuri accesibile, diferite accesorii sau produse pentru mașini: uleiuri, lichid parbriz, etc.

CARE e OFERTA DE PREȚ pentru 6 noiembrie 2021?

Cei care vor ajunge mâine la Petrolium Năsăud vor putea să își alimenteze mașinile cu:

  • Motorină – 5.99 lei/litru

  • Benzină – 5.96 lei/litru

IMPORTANT: Prețurile sunt valabile în intervalul orar 09.00 – 17.00!

Dacă nu ai încă un card de carburant PETROLIUM cere unul prima dată când ajungi la ei și bucură-te de avantaje: cardul de carburant are discounturi și termene de plată pentru firmele care încheie un contract pentru alimentarea cu carburant aici.

Nu uitați! Fiecare sâmbătă vine cu noi oferte de preț la carburanții PETROLIUM!

Cu un LIKE dat paginii lor de Facebook Petrolium Năsăud veți rămâne mereu la curent cu toate ofertele lor (nu sunt puține și au loc mai mereu).

Aruncați un ochi și pe site-ul lor (www.petrolium.ro ) , iar dacă aveți întrebări le puteți scrie și la adresa de mail [email protected].

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...